BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaKripto ParalarCoinbase, Facebook'un eski yöneticisiyle anlaştı----

Coinbase, Facebook'un eski yöneticisiyle anlaştı

Coinbase, Facebook'un eski yöneticisiyle anlaştı
27 Ağustos 2021 - 11:34 www.finansgundem.com

Facebook'ta 11 yıldan fazla deneyimi olan Kate Rouch, dev kripto para borsası Coinbase'e katılıyor.

Coinbase COO'su Emilie Choi, perşembe günü paylaşılan blog gönderisinde şirketin Rouch ile yeni pazarlama başkanı olarak anlaştığını ve Rouch'un borsanın küresel markasını ve ürün ve performans pazarlamasını denetlemekten sorumlu olacağını açıkladı. Rouch, şimdiye kadar sosyal medya devi Facebook'un küresel marka ve ürün başkanı olarak görev yapıyordu. Coinbase'in yeni yöneticisi, şimdi ise kripto para sektörüne milyonlarca kişiyi daha çekmeyi amaçlıyor.

Rouch, 

“Kriptoyla ve büyümesine yardımcı olduğu geniş ekosistem ile ilgili öğrendiklerimden çok etkilendim. Milyonlarca kişinin kriptonun faydalarını öğrenmesine yardımcı olmak için sabırsızlanıyorum"

 diye açıkladı.

Coinbase, 2021 yılında yönetici kadrosunda birçok değişiklik yaptı. Borsa, geçtiğimiz aylarda Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi'nin eski bir üyesi olan Faryar Shirzad'ın yeni politika başkanı olacağını duyurmuştu. Şirket, ayrıca Google Pay'in eski mühendislerinden Pankaj Gupta ile anlaşarak Hindistan'daki faaliyetlerini büyütmeyi planlıyor.

Rouch'un Facebook'ta görev yaptığı sırada, aylık aktif kullanıcı sayısı 500 milyondan yaklaşık 3 milyara yükselmişti. Coinbase, 30 Haziran 2021 itibarıyla aylık 8,8 milyon aktif kullanıcıya, toplamda ise 56 milyon müşteriye sahip ve Rouch'un etkisiyle bu sayıların artmasını umuyor.

Coinbase 500 milyon dolarlık kripto para satın alacak

 

Coinbase ABD'de Bitcoin kullanım alanlarını genişletiyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)