BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkCode.YapıKredi Ideathon: Finansın Geleceği ile 48 saatlik maraton başlıyor! ----

Code.YapıKredi Ideathon: Finansın Geleceği ile 48 saatlik maraton başlıyor!

Code.YapıKredi Ideathon: Finansın Geleceği ile 48 saatlik maraton başlıyor!
15 Kasım 2020 - 15:15 www.finansgundem.com

Üniversitede okuyan 18-25 yaş arası öğrencilerin bireysel olarak veya 2-5 kişilik takımlar halinde katılabileceği etkinliğe 22 Kasım 2020 tarihine kadar code.yapikredi.com.tr üzerinden başvurulabiliyor.

Türkiye’nin dijital bankası Yapı Kredi, finans dünyasında iz bırakacak fikirlerin üretilmesi ve geliştirilmesi 27-29 Kasım 2020 tarihleri arasında ATÖLYE iş birliği ile “Code.YapıKredi Ideathon: Finansın Geleceği” online etkinliğini düzenliyor. Üniversitede okuyan 18-25 yaş arası öğrencilerin bireysel olarak veya 2-5 kişilik takımlar halinde katılabileceği etkinliğe 22 Kasım 2020 tarihine kadar code.yapikredi.com.tr üzerinden başvurulabiliyor.

Başvurular arasından yapılacak ön eleme sonunda, Ideathon’da yer almaya hak kazanan katılımcılar, 48 saat boyunca fikir geliştirecekler.  Etkinlik sonunda birinci olan takım 10.000 TL, ikinci takım 6.000 TL, üçüncülüğe hak kazanan takım ise 4.000 TL değerinde puan kazanacak.  

Geleceğin finans sektörünün temelleri atılıyor

Geleceğin Finans sektörünün temellerini en ilerici çözümlerle bugünden atmayı hedefleyen Yapı Kredi, bankacılığın geleceğinde kilit öneme sahip konular hakkında gençlerin yenilikçi bakış açılarıyla çözüm üretim süreçlerine dahil olmasını amaçlıyor. Bu kapsamda üniversiteli gençleri disiplinlerarası girişimci ve yaratıcılarla bir araya getiren “Code.YapıKredi Ideathon: Finansın Geleceği” programında açık bankacılık, sohbet botu  hizmetleri, varlık yönetimi ve finansal sağlık, 18 yaş altı gençlerin finans hizmetiyle tanıştırılması ve finans dışı sektörlerle entegrasyon konulu fikirler paylaşılacak. 

Ideathon kapsamında katılımcılara yaratıcı problem çözme eğitimi, uzman katılımcılar ile seminerler, koçluk ve mentorluk destekleri de verilecek. 

Fintech ekosistemini geliştiren program

Yapı Kredi, Code.YapıKredi programı ile finansal teknoloji odaklı ürünlerin, hizmetlerin ve girişimlerin ortaya çıkmasını desteklerken, etkin ve sürekliliği olan bir fintech ekosistemi de yaratmayı amaçlıyor. Program, fikirlerini bir adım daha öteye taşımak isteyen girişimcilere yol gösterirken yenilikçi fikirlerin ürünleştirilmesi sürecinde de girişimcilere eşlik ediyor.

15 ülke arasında dünyanın en büyük serbest ticaret anlaşması imzalandı

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)