BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÇocuklarla evliliği savunan profesöre derste şok----

Çocuklarla evliliği savunan profesöre derste şok

Çocuklarla evliliği savunan profesöre derste şok
10 Şubat 2020 - 12:24 www.finansgundem.com

Çocuk yaşta evliliğe izin verilmediği için salgın ve depremlerin meydana geldiğini iddia eden Yıldız Teknik Üniversitesi profesörlerinden Bedri Gencer'in öğrencileri, profesörün attığı skandal tweet'i hatırlatarak dersi terk etti

24 Ocak’ta Elazığ’ı vuran 6.8’lik deprem sonrası attığı tweet’le büyük tepki çeken Yıldız Teknik Üniversitesi profesörlerinden Bedri Gencer, girdiği derste büyük bir şok yaşadı. Sosyoloji dersi Grup 2 hocası olan Gencer, sabah saatlerinde öğrencilerine ders vermeye başladı.

“Gayretullaha dokunmak edebiyat değildir. AIDS, ebola virüsü… Avustralya, Çin gayretullaha dokundu azap geldi. Maazallah, biz de zinayı, livatayı yasallaştırarak, Allah'ın helal kıldığı yaşta evliliği tecavüz sayarak, mutlu yuvaları bozarak gayretullaha dokunmayalım. Az kaldı” şeklinde tweet atan Prof. Bedri Gencer büyük tepki gördü.

ABDULLAH GÜL’Ü ÖRNEK GÖSTERDİ

Bedri Gencer, çocuk yaşta evliliği meşru kılan sözlerini hatırlatan öğrencileri “Cır cır yapma” diyerek tersledi. Gencer, öğrencilere “Abdullah Gül eşiyle kaç yaşında evlendi” diye cevap verirken, öğrenciler topluca sınıfı terk etti. Kendisini protesto eden bir kadın öğrenciye önce “Sen bu okulun öğrencisisi misin?” diye soran Gencer, öğrencilerin arkasından “Sizin arkanızda kimlerin olduğunu biliyorum” diyerek tehdit savurdu.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)