BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSigorta - BES ve HayatÇocuklar üzerinde korona aşısının test hazırlıklarına başlandı----

Çocuklar üzerinde korona aşısının test hazırlıklarına başlandı

Çocuklar üzerinde korona aşısının test hazırlıklarına başlandı
04 Ağustos 2020 - 10:52 www.finansgundem.com

Rusya’da korona virüs aşısı geliştiren Gamaley Epidemiyoloji ve Mikrobiyoloji Enstitüsü’nün Başkanı Aleksandr Gitsburg, aşının çocuklar üzerindeki test edilmesi için çalışmalara ve belge hazırlamaya başladıklarını söyledi

Sputnik’e konuşan Gamaley Epidemiyoloji ve Mikrobiyoloji Enstitüsü’nün Başkanı Aleksandr Gitsburg, Kovid-19’a karşı geliştirdikleri aşının çocuklar üzerindeki testleri konusunda çalışmalara başladıklarını bildirdi.

Gitsburg, “Şimdi gerekli belgeler için çalışmalara koyulduk, zira enstitü henüz aşıyı çocuklar üzerinde test etmedi. Yetişkinler üzerindeki tüm araştırmaların sona ermesinin ardından çocuklar üzerindeki testleri yapmak amacıyla, pediyatristlerle Sağlık Bakanlığı’na sunacağımız belgeleri belirliyoruz” dedi.

Gitsburg, söz konusu testlerin muhtemelen gelecek yıl ocak-şubat döneminde gerçekleşeceğini, zira aşının yetişkinler üzerindeki testlerinin üçüncü aşamasının yaklaşık 5 ay süreceğini ve çalışmalarda yaklaşık 2 bin hastanın yer alacağını söyledi.

Rusya Sağlık Bakanı Mihail Muraşko, daha önce Gamaley Enstitüsü’nün geliştirdiği aşının klinik testlerinin tamamlandığını, aşının tescili için belgelerin hazırlık aşamasında olduğunu belirtmişti.

Korona virüs tedavisinde yeni umut yapay antikorlar

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)