BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkÇocuklar için fintek platformuna 5 milyon dolar yatırım----

Çocuklar için fintek platformuna 5 milyon dolar yatırım

Çocuklar için fintek platformuna 5 milyon dolar yatırım
26 Nisan 2021 - 17:18 www.finansgundem.com

8 yaşından büyük bankacılık öncesi çağdaki çocukları paralarını yönetmeleri konusunda eğitmeyi hedefleyen fintek platformu fon turunda Melinda Gates’in de dahil olduğu yatırım devlerinden 5 milyon dolar topladı

FINANSGUNDEM.COM – DIŞ HABERLER SERVİSİ

Çocukların paralarını yönetmelerine yardımcı olmak için tasarlanan aile bankacılığı platformu Till Financial, 5 milyon dolardan fazla finansman topladı.

Ücretsiz bir platform olan Till, ABD’deki 8 yaşından büyük 50 milyondan fazla bankacılık öncesindeki nüfusu hedef alıyor. Finextra’nın haberine göre söz konusu nüfus 400 milyar dolardan fazla bir satın alma gücünü temsil ediyor.

Uygulama kullanıcılara gerçek bir banka hesabı, dijital hesap, fiziksel banka kartı ve hedefe dayalı tasarruf araçları sağlıyor. Ebeveynlerse "açık ve dürüst tartışmaları" teşvik etmek için tasarlanan platformda yoğun bir şekilde yer alıyor.

Finansgundem.com'un derlediği bilgilere göre şirketin 5 milyon dolarlık fon turuna katılan girişimciler arasında Melinda Gates’in Pivotal Ventures girişimi de yer alıyor. Fon turuna katılan diğer yatırımcılarsa Magnify Ventures, Elysian Park Ventures, Afore Capital, Luge Capital, Alpine Median Ventures, The Gramercy Fund, SM Ventures ve Lightspeed Venture Partners olduğu belirtiliyor.

Till Financials’ın Kurucularından Taylor Burton şirketle ilgili açıklamasında, “Aileler ve günümüz bankacılık seçenekleri tasarruf konusunun önemine odaklanmayı kaçıyorlar. Bizim öncelikle çocukları akıllı harcamalar konusunda teşvik etmemiz tasarruf ve yatırım konusunda desteklememiz gerekiyor. Till sayesinde çocuklar bir amaç ve hedef için harcama yapmayı öğrenirken aileler şeffaflık ve hesap verilebilirlik sayesinde özgüven kazanıyor” dedi.

 

Pandemi kredi kartı kullanımını nasıl değiştirdi

 

Rüzgar enerjisi maliyetleri azalıyor

 

Bu kantonlarda yaşanyan her 8 kişiden 1’i milyoner

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)