BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÇocuğunun ölümüne sebep olan vegan anneye 30 yıl hapis isteniyor----

Çocuğunun ölümüne sebep olan vegan anneye 30 yıl hapis isteniyor

Çocuğunun ölümüne sebep olan vegan anneye 30 yıl hapis isteniyor
02 Temmuz 2022 - 13:33 www.finansgundem.com

Hayvan ve hayvansal ürünler tüketmeyen Sheila O'Leary'nin 2019'da çocuğuna yeterli gıda sağlamadığı gerekçesiyle ölümüne sebep olduğuna karar verildi. Sheila ve eşine 30 yıl hapis cezası gündemde

ABD’de yaşayan vegan Sheila O’Leary’nin çocuğuna yeterli gıda vermeyerek ölümüne sebep olmasıyla ilgili davada karar verildi.

O’Leary, birinci derece cinayetten suçlu bulundu. O’Leary’nin 18 aylık oğlu yetersiz beslenmekten 2019 yılında yaşamını yitirmiş ve soruşturma başlatılmıştı. Yetersiz beslenmeden dolayı öldüğünde 7.7 kilogram ağırlığında olan küçük bebeğe sadece çiğ sebze, meyve ve anne sütü verildiği de öğrenildi.

O’Leary ve eşi Ryan’ın davası devam ederken ikisine de 30 yıl hapis cezası verilmesi gündemde. Çiftin iki büyük çocuğunun da yetersiz beslendiği ortaya çıktı. Yetkililer her iki çocuğun da yetersiz beslenmeden dolayı cildinin sarardığını ve dişlerinin çürüdüğünü açıkladı.

2019 yılının Eylül ayında Ezra isimli bebeğin öldüğünü açıklayan yetkililer, “Bebek ölü bulunduğunda bir hafta beslenmemişti. Bebek nefes almayı kesince ilk yardım ekipleri aranmıştı” ifadesini kullandı.

Çiftin 3 çocuğu odluğunu açıklayan savcı yardımcısı Sara Miller, “Bebeğin ağlamasını ve çığlıklarını göz ardı etti. Kemiklerinin ağırlığını anlaması için bir tartıya ihtiyacı yoktu.  Ağlamasını duymak için bir tartıya ihtiyacı yoktu” dedi.

SADECE 11 YAŞINDAKİ ÇOCUKLARI SAĞLIKLI

Çiftin birlikte üç çocuğu bulunurken, Sheila O’Leary’nin önceki ilişkisinden de 11 yaşında bir kızı var.

Yetkililer bu çocuğun sağlık durumunun diğer çocuklara göre daha iyi olduğunu tespit etti. Yerel kolluk kuvvetleri, bu kızın düzenli olarak başka bir eyaletteki babasını ziyaret ettiğini ve bu sayede daha iyi bir beslenme düzenine sahip olduğunu açıkladı.

Oğlu yetersiz beslenmeden ölmüştü… Vegan anne mahkeme tarafından suçlu bulundu

ÇOCUKLARA SÜREKLİ MANGO VE MUZ VERİLMİŞ

Raporda, üç çocuğa düzenli olarak mango, muz ve avokado verildiği belirtilirken, minik Ezra’nın evde dünyaya geldiğini ve hiç doktora götürülmediği de kaydedildi.

Polis kayıtlarında da olayın dehşeti gözler önüne serildi. Polis raporlarında, çocuğun nefes darlığı yaşadığı ve ağladığı fakat anne-babasının ilgilenmeyerek uyumaya devam ettikleri bilgisi yer aldı.

Ebeveynler uyandıklarında ise bebeğin tamamen nefes almayı kestiğini fark ederek ilk yardım ekiplerini aradı. (Sözcü)

Çocuklarını sadece çiğ sebze ile beslediler

 

Üç ay vegan beslenme 'zayıflatıyor, diyabetlilerde kan şekerini düşürüyor'

New York'un vegan belediye başkanı Adams: Peynirin ve eroinden farkı yok

İnsan eti tadında vegan burger üretildi

 

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • basf03 Temmuz 2022 12:32

    başlık şöyle olmalıydı. hasta çocuğunu doktora götürmeyen anne baba 30 yıl ile yargılanıyor. (hiç doktora götürmemişler. ayrıca sadece anneyi suçlamışsınız. diliniz yanlış)

  • .02 Temmuz 2022 15:37

    Bu ve bunun gibi geri zekalılara sesleniyorum bu dünyayı yaratan kusursuz bir şekilde yaratıp hepsini biz insanların emrine sunmuş siz neyin kafasını yaşıyorsunuz