BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÇocuğa şiddet uygulanan Kuran kursuna geçici kapatma----

Çocuğa şiddet uygulanan Kuran kursuna geçici kapatma

Çocuğa şiddet uygulanan Kuran kursuna geçici kapatma
29 Eylül 2020 - 18:44 www.finansgundem.com

Kahramanmaraş'ta 10 yaşındaki bir çocuğa şiddet görüntülerinin çekildiği Bedir Efendi Kuran Kursu, 2 hafta süreyle kapatıldı.

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde, 10 yaşındaki çocuğa şiddet uyguladığı belirlenen Bedir Efendi Hafızlık Yatılı Kuran Kursu, geçici olarak 2 hafta süreyle kapatıldı ve öğrenciler evlerine gönderildi.

Şiddet gören çocuk ise Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nce koruma altına alındı. Çocuğun Şanlıurfa'da yaşayan ailesi tarafından hafızlık eğitimi için Kuran kursuna kaydının yapıldığı, aileyle irtibata geçildiği, çocuğun aileye teslim edileceği öğrenildi.

Öğrencilerin bu süre içerisinde eğitimlerine, internet üzerinden devam edecekleri öğrenildi. 

Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından hemen soruşturma talimatı veren Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın bizzat görevlendirdiği 2 müfettişin ise yarın kente gelerek, inecelemelerine başlayacağı öğrenildi.

CHP'Lİ ALİ ÖZTUNÇ DUYURMUŞTU

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç Twitter hesabından, Elbistan'daki Bedir Efendi Kuran Kursu'nda çekilen ve bir çocuğun kemerle darp edildiğini gösteren görüntüyü, "Diyanete bağlı kuran kursunda çocuklarımıza yapılan bu davranışı onaylayan hiçbir hemşerim olamaz. Atatürk’e hakaret eden Diyanet İşleri başkanı bunun hesabını sor ve millete bilgi ver" notuyla paylaşmıştı. Görüntülerin sosyal medyada paylaşılması üzerine adli ve idari soruşturma başlatılmıştı.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Erol g.29 Eylül 2020 22:57

    KURAN KURSLARINDA KARŞILIKLI ARAPÇA KONUŞMAYI/İŞİTİLENI ANLAMAYI KELİMELERİN ANLAMI ÖĞRETILMEDİĞİNDEN YETERSİZDİR OKULLARDA OĞRETILEN YABANCI DIL DERSLERİNDE IŞE KISMEN/YETERSİZ DE OLSA KELİMELERİN ANLAMLARI ÖĞRETİLİYOR OKULDAN SONRA KONUŞARAK GELİSTİRME IMKANI BULAMAYANLAR OKULDA ÖĞRETİLENİN ÇOĞUNU UNUTUYORUZ ORTA ÖGRENİMDE ALMANCA YÜKSEK OKULDA INGİLİZCE OKUDUKTAN SONRA BIR DEFA ARAÇLARIYLA SEYAHAT EDENLER ARAÇLARINI DURDURUP PAMUKKALEYE GİDEN YOL SORULDU ELİMDE DEVAM İŞARETİ YAPARAK DOSDOĞRU GİDİN DEDİM BIR DEFA DA ÇANAKKALE YE GİDEN YOL SORULDU CANAKKALEYE GİDEN TERS YÖNE GIDİYORDU ONA ELİMLE İSARET EDEREK DOĞRU YOLU TARİF ETMİŞ OLDUM

  • Erol g.29 Eylül 2020 20:02

    EN IYI DERECEDE ARAPÇA/TÜRKÇE BILENLER KURANDAKİ ÖĞÜTLERİ VE YASAKLARI-YAPILMASI GEREKENLERI VE YAPILMAMASI GEREKENLERI TÜRKÇE OLARAK KİTAP HALİNEGETİRMELILER ARAPÇA OKUNAN KELİMELERİN ANLAMINI BİLMEYEN DINLEYİCİ ÖĞÜDÜ ANLAMAZ MESELA NE KADAR ARAPÇA OKUNURSA OKUNSUN BEN ANLAMINI ANLAMIYORUM KONUŞULANLARI ANLAMADIĞIM YERDE DE DURMUYORUM