BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCoca Cola’nın içeriği değişiyor----

Coca Cola’nın içeriği değişiyor

Coca Cola’nın içeriği değişiyor
07 Ağustos 2021 - 17:40 www.finansgundem.com

İçecek devi Coca Cola, tam 36 yıl sonra içerik değiştirmeye hazırlanıyor. Coca Cola Zero Sugar yeni tadıyla ABD'de görücüye çıkacak

CNN’de yer alan habere göre, Coca Cola, içeceğin normal kola tadına daha çok benzemek üzere tasarlanmış yeni bir şekersiz versiyonunu ABD’de kullanıma sunmaya hazırlanıyor. Bu durum şimdiden birçok tartışmaya neden oldu. Kimisi orijinal tadı olmadıkça içmeyeceğini belirtirken, bazıları da bu yeni tatlar için oldukça heyecanlı.

Coca Cola gibi şirketler kendilerini tüketici trendlerine ayak uydurmak ve rekabette bir adım önde olmak zorunda hissediyor. Ancak herhangi bir değişikliğin sadık müşterilerini üzme ve onları markadan uzaklaştırma riskini de almak istemiyorlar.

Şirket, Coca Cola içeriğindeki değişikliği daha önce 1985 yılında da yapmıştı.

İçeriğinde nasıl bir değişiklik olacağıyla ilgili ise detaylı açıklama yapılmadı. Şirket, yeni kola tadını ABD’de piyasaya sürdükten sonra farklı ülkelerde de satışa çıkarılması planlanıyor.

Coca-Cola'da büyük kıyım hazırlığı

Coca-Cola ürün sayısını yarıya indiriyor

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)