BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCoca-Cola portakal ve vanilyalı yeni ürününü tanıttı----

Coca-Cola portakal ve vanilyalı yeni ürününü tanıttı

Coca-Cola portakal ve vanilyalı yeni ürününü tanıttı
11 Şubat 2019 - 17:30 www.finansgundem.com

Gazlı içecek üreticisi Coca-Cola’nın 12 yıl aradan sonra ilk kez portakal ve vanilya tadında yeni bir içecek üreteceği bildirildi.

Şirketin sitesinde yayınlanan basın açıklamasında, Coca-Cola'nın 12 yıl aradan sonra ilk kez ‘Portakallı Vanilyalı Kola' ve ‘Portakallı Vanilyalı Sıfır Şeker Kola' alternatifleriyle yeni içeceği piyasaya sunmak üzere olduğu belirtildi.

 Yeni gazlı içeceğin ABD'de 25 Şubat'ta satışa çıkarılacağı kaydedilen açıklamada, 1985'te vişneli, 2007'deyse vanilyalı kolanın piyasaya çıktığı hatırlatılarak, yeni kolanın Coca-Cola ürün yelpazesinde 12 yıl sonra yapılan ilk takviye olduğu ifade edildi. 

Yeni ürünün lansmanına hazırlık aşamasında Coca-Cola, odak gruplarına ahududu, zencefil ve limon gibi farklı tatlar içeren içecekler sunmuş, ancak tüketiciler vanilya ve portakal tadını tercih etmişti.

Farklı tatların satışa sunmanın önemine vurgu yapan şirketin İnovasyon Direktörü Kate Carpenter, "Kaygısız yaz günleriyle ilgili olumlu anıları geri getirmek istedik" açıklamasında bulundu.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)