BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaCoca-Cola ilk NFT’sini piyasaya sürüyor!----

Coca-Cola ilk NFT’sini piyasaya sürüyor!

Coca-Cola ilk NFT’sini piyasaya sürüyor!
29 Temmuz 2021 - 14:20 www.finansgundem.com

Dünyanın en ünlü markalarından biri, Özel Olimpiyatlar için para toplamak amacıyla alım satımı yapılamayan token (NFT) koleksiyonu satışa çıkarıyor.

Coca-Cola, 30 Temmuz'dan itibaren OpenSea pazar yerinde üç gün boyunca NFT açık artırması düzenleyecek. Tafi iş birliğinde hazırlanan NFT koleksiyonu, video oyunlarındaki ganimet sandıklarından esinlenerek oluşturuldu ve yalnızca sanat eserini satın alanlara sunulan "gizli sürprizler" içeriyor.

Cointelegraph'taki habere göre; “Arkadaşlık Kutuları” klasik bir Coca-Cola soğutucusu, Ethereum tabanlı sanal gerçeklik dünyası Decentraland'de kullanılabilecek giyilebilir şişme mont, arkadaşlık kartı ve şişe açılma sesi, buz üzerine dökülen içecek sesi ve gazlı içeceklerin çıkardığı sesler gibi sesleri çalan araç gibi öğeler içeriyor. Gazlı içecek meraklıları, 2 Ağustos'a kadar OpenSea üzerinden Ether (ETH) kullanarak açık artırmaya katılabilir.

"HEYECAN DUYUYORUZ"

Coca-Cola Küresel Marka Başkanı Selman Careaga, “Her bir NFT, Coca-Cola markasının temel unsurlarını anmak için, dijital dünyaya uygun bir şekilde yeni ve heyecan verici yollarla yeniden yorumlanmış olarak oluşturuldu. İlk NFT'lerimizi paylaşmaktan dolayı heyecan duyuyoruz" yorumunda bulundu.

Gazlı içecek devi, açık artırmadan elde edilen gelirin, zihinsel engellilere karşı uygulanan ayrımcılığı sona erdirmeyi amaçlayan spor organizasyonu Özel Olimpiyatlar'a bağışlanacağını duyurdu.

Da Vinci ve Van Gogh tabloları NFT haline geliyor

 

NFT’lerin yeniden doğuşu

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)