BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCNBC'nin haberi yalan çıktı: Pompeo Türkiye'yi kastetmemiş----

CNBC'nin haberi yalan çıktı: Pompeo Türkiye'yi kastetmemiş

CNBC'nin haberi yalan çıktı: Pompeo Türkiye'yi kastetmemiş
21 Ekim 2019 - 23:32 www.finansgundem.com

CNBC Pompeo'nun, "Başkan Trump, ihtiyaç halinde Türkiye'ye askeri harekât yapılması için hazırlıklı" açıklamasını yaptığını belirtti. Ancak Pompeo'nun açıklamasında Türkiye'nin adını dile getirmediği ortaya çıktı

Amerika’nın en çok izlenen haber kanallarından biri olan CNBC, ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo’nun, Trump’ın gerekli görülmesi durumunda Türkiye’ye karşı bir askeri harekât gerçekleştirebileceğini belirttiğini ileri sürdü.

Wilfred Frost’a konuşan Pompeo, “Savaştansa barışı yeğleriz” dedi ve eğer askeri bir operasyona gerek duyulursa Trump’ın bunun için hazırlıklı olduğu mesajını verdi. Ancak Mike Pompeo bu demecinde “Türkiye”nin adını dile getirmedi.

ABD Dışişleri Bakanı, gazeteci Frost’un sorusu üzerine, Suriye’de daha önce kimyasal silah kullanıldığında da ABD’nin askeri müdahalede bulunduğu ve benzeri bir durumda yine askeri müdahaleye hazır olduğu yanıtını veriyor. Ancak bu yanıtta Türkiye geçmiyor.

CNBC’nin internet sitesinden verdiği haberde Pomepo’nun direkt olarak Türkiye’yi hedef aldığı ifade edilmişti. (Sözcü)

Trump: ABD, Kürtlere bir taahhütte bulunmadı

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Peki kimi kastetmiş?22 Ekim 2019 01:46

    İyide hangi konu üzerine böyle bir soru sorulmuş?.pkk Türkiye kimyasal kullandı yalanının üzerine mi? Bu zalimler ellerinde fırsat olsa, gözleri kesse bir an düşünmezler. Irak’ta yasak silahlar var yalanı ile orayı mahvetmişler sonrada bu tür silah yokmuş demişlerdi..Allah bunlara fırsat vermesin, her zamankinden daha güçlü olmalıyız.