BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemClinton ve Trump New York seçimlerinden zaferle çıktı----

Clinton ve Trump New York seçimlerinden zaferle çıktı

Clinton ve Trump New York seçimlerinden zaferle çıktı
20 Nisan 2016 - 07:35 www.finansgundem.com

Donald Trump ve Hillary Clinton, New York'ta başkanlık ön seçimlerinde rakiplerini geride bıraktı

ABD'nin New York eyaletinde gerçekleşen ön seçimlerde Cumhuriyetçi Parti'den Donald Trump, Demokrat Parti'den ise Hillary Clinton rakiplerini geride bıraktı.

Cumhuriyetçi Parti'nin seçimlerinde Donald Trump, Ted Cruz ve John Kasich New York'tan belirlenecek 95 delegeyi kazanmak için yarıştı.

Oyların yüzde 90'ının sayımından elde edilen kesin olmayan sonuçlara göre, Donald Trump oyların yüzde 60'ını, Kasich yüzde 25, Cruz ise yüzde 15'ini aldı. Adayların kazandıkları delege sayısı seçim sonuçları kesin olarak açıklanınca belli olacak.

Trump, teşekkür konuşmasında, kampanya süreci sonunda en yüksek tahminlerin bile üzerinde delegeye sahip olacağını belirterek, New Yorklulara destekleri için teşekkür etti.

Demokratlarda ise kesin olmayan sonuçlara göre Hillary Clinton oyların yüzde 58'ini, Bernie Sanders ise yüzde 42'sini elde etti. Seçim sonuçları kesinleşince 291 Demokrat Parti delegesinin dağılımı açıklanacak.

ABD'deki başkanlık ön seçim heyecanı New York'un ardından 26 Nisan'da Connecticut, Pensilvanya, Delaware, Rhode Island ve Maryland eyaletleride devam edecek. Ülke genelindeki ön seçimlerin tüm eyaletlerde tamamlanmasının ardından Cumhuriyetçiler, Ulusal Kongresi'ni 18 Haziran'da Ohio'nun Cleveland kentinde, Demokrat Parti de 25 Temmuz'da Pensilvanya'nın Philadelphia kentinde gerçekleştirecek.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • islam20 Nisan 2016 08:42

    bu trump gelirse islam ülkeleri için daha da negatif günler gelecek demektir. Hoş kim olursa farketmiyor zaten bizimkiler biribirinin hakkını yemeyi, öldürmeyi, kan akıtmayı , kabalığı, talanı seviyorlar . çünki cahil insanlar, okumayı sevmezlar, erdemli , şahsiyetli olsalar zaten müslümanlığı bu hale getirmezler, birbirlerini yoketmeye çalışmazlardı. Ortak bir güçle avrupaya, israile, abd ye meydan okurlardı