BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinClaudia Heffner Peltz, 2. Abdülhamid'e ait elmas gerdanlığı taktı----

Claudia Heffner Peltz, 2. Abdülhamid'e ait elmas gerdanlığı taktı

Claudia Heffner Peltz, 2. Abdülhamid'e ait elmas gerdanlığı taktı
14 Nisan 2022 - 16:56 www.finansgundem.com

Brooklyn Beckham, dünyanın en zengin insanlarından biri olan Nelson Peltz'in kızı Nicola Anne Peltz ile evlendi. Törende gelinin annesi Peltz'in taktığı gerdanlığın Osmanlı Padişahı Sultan 2. Abdülhamid'in koleksiyonunda yer aldığı ileri sürüldü

"Doğunun Yıldızı" elmasının anavatanının Hindistan'ın Ahmedabad kenti olduğu sanılıyor. O dönemde 157.25 karat olduğu belirtilen elması, 17'inci yüzyıl ortalarında Fransız mücevherci Tavernier satın almıştı. Bu iri elması Tavernier, 94.78 karat olarak armut biçiminde kesmişti. O arada İran'a ulaşan elmasın 19'uncu yüzyılda Osmanlı Padişahı 2. Abdülhamid'in koleksiyonuna dahil olduğu ileri sürülüyor.

Yine iddialara göre; "Hope Diamond" da (Umut Elması) 2. Abdülhamid'in koleksiyonunda bulunuyordu. "Doğunun Yıldızı" adlı elmasın Peltz ailesinin eline nasıl geçtiği ise bilinmiyor. "Star of the East"in (Doğunun Yıldızı) büyük olasılıkla bir müzayededen alındığı tahmin ediliyor.

EVLİLİK SÖZLEŞMESİ İMZALADILAR

Öte yandan ABD ve İngiliz basınında yer alan iddialara göre; Anne Peltz'in, milyarder bir iş insanı olan babası Nelson Peltz, müstakbel damadına evlilik sözleşmesi imzalatmıştı. Bu sözleşme hem Brookly Beckham hem de Nicola Anne Peltz için bağlayıcı özellik taşıyordu.

Müstakbel gelin ve damadın imzaladığı sözleşmeye göre; boşanmaları durumunda her ikisi de ailelerinden kaynaklanan servetten pay alamayacak.

Servet harcadılar: Dünya bu düğünü konuşuyor!

 

Beckham’ların 58 milyon TL’lik devasa düğünü

 

Yılın düğünü öncesi şok eden detay: Damada evlilik sözleşmesi imzalattı!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)