BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkCizre'deki İşadamları'na Türkiye Finans'tan destek----

Cizre'deki İşadamları'na Türkiye Finans'tan destek

Cizre'deki İşadamları'na Türkiye Finans'tan destek
20 Mayıs 2014 - 17:05 www.finansgundem.com

Cizre İhracat Yıldızları ödülleri, Türkiye Finans sponsorluğunda sahiplerini buldu

Cizre İhracat Yıldızları ödülleri, Türkiye’nin öncü katılım bankası Türkiye Finans’ın sponsorluğunda düzenlenen gecede sahiplerini buldu. Ödül töreninde ayrıca Cizre’deki işletmelere avantajlı komisyon ve uygun kar oranları sunmak amacıyla Cizre Ticaret ve Sanayi Odası ile özel bir protokol imzalandı. Protokol kapsamında Cizre TSO üyeleri Türkiye Finans’ın özel şartlardaki finansman imkanından yararlanabilecek.  Türkiye Finans’ın sponsor olduğu Cizre İhracat Yıldızları ödül töreni 19 Mayıs 2014 tarihinde gerçekleştirildi. Gecede ihracat yıldızlarına plaketleri dağıtıldı, Gürcistan’da düzenlenen Uluslararası Genç Mucitler Proje Olimpiyatı’nda Kimya alanında dünya ikincisi olan Fen Lisesi öğrencisi Miryem Bayram ödüllendirildi. Türkiye Finans ve Cizre Ticaret ve Sanayi Odası arasında bir protokol imzalandı. İmza töreninde Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Şengel, Cizre TSO Başkanı Süleyman Çağlı, Şırnak TSO Başkanı Osman Geliş, Şırnak Valisi Hasan İpek, bölge işadamları ile Türkiye Finans Girişimci Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Menduh Kara ve Türkiye Finans Güneydoğu Bölge Müdürü İbrahim Bilen bir araya geldi.


CİZRE’DE KATILIM BANKACILIĞININ ADRESİ TÜRKİYE FİNANS

Türkiye Finans’ın Cizre’de yerleşik ticari işletmelere kaynak sağlamak üzere imzaladığı protokol, işletmeler için önemli ekonomik değer ve destek sağlayacak. Oda üyeleri finansman ihtiyaçlarını Türkiye Finans’ın özel olarak belirlediği avantajlı komisyon ve uygun kar oranlarıyla karşılayabilecek, Türkiye Finans tarafından KOBİ’lere özel sunulan avantajlı ürün ve hizmetlerden yararlanabilecek. Türkiye Finans, Cizre TSO üyelerinin ekonomik açıdan gelişmelerine yönelik faaliyetlere destek olacak. Üyelerin ekonomiye sağladığı katkıyı ve rekabet gücünü artırmak amacıyla ihtiyacı olan hammadde, ticari mal, makine-teçhizat, taşıt, gayrimenkul ve bilgisayar gibi emtia alımları, ithalat ve ihracat işlemleri başta olmak üzere pek çok ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik işbirlikleri yapacak; mal ve hizmet alımlarına Siftah Kart ve Faal Kart ürünleri ile hızlı ve efektif çözümler sunacak.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)