BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCizre'de PKK'ya son darbe----

Cizre'de PKK'ya son darbe

Cizre'de PKK'ya son darbe
08 Şubat 2016 - 04:57 www.finansgundem.com

Şırnak Cizre'de PKK'lı teröristlere son darbe vuruldu. Bostancı sokakta binalara yapılan operasyonda çıkan çatışmada en az 60 terörist öldürüldü

Şırnak'ın Cizre ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik son darbe de akşam saatlerinde bulundu. Asker ve polisin ortaklaşa düzenlediği "Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Burak Demirci Operasyonu ile son bir haftadır ablukaya alınan bazı binalara da giriş yapıldı. Bölgeden gelen son bilgilerde PKK'nın ağır kayıp verdiği, öldürülen teröristlerin sayısının onlarla ifade edildiği ileri sürüldü.

Cizre'de özel kuvvetlere bağlı birlikler, akşam saatlerinde son bir haftadır ablukaya alınan ve teröristlerin bulunduğu belirtilen binalara giriş yaptı.

Zaman zaman çatışmaların yaşandığı operasyonda PKK'ya ağır darbe vurulduğu ve ilçenin son operasyonla tamamen teröristlerden temizlendiği belirtildi.

BODRUM KATA GİRİLDİ: 60 PKK'LI ÖDÜRÜLDÜ

Cizre'de bir binanın bodrum katına güvenlik güçleri operasyon düzenledi. Çıkan çatışmada 60 yakın terörist öldürüldü.

Bodrum katında yaralılar olduğu öne sürülen binanın da bulunduğu ilçenin Cudi Mahallesi Bostancı Sokak'taki bazı evlerde örgüt üyelerinin gizlendiği, ilçedeki silahlı terörist sayısının 70 civarında olduğu belirtilmişti.

Akşam saatlerinde güvenlik güçlerince söz konusu apartmanın bodrumuna operasyon gerçekleştirildi. Çıkan çatışmalar sırasında gelen ilk bilgilere göre; 60 yakın terörist öldürüldü.

KİMLİK BELİRLEME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
 
Öldürülen PKK'lılarla ilgili kimlik belirleme çalışmaları da sürüyor. Açıklamanın yarın Sabah yapılacağı belirtilirken, bölgede arama tarama faaliyetlerinin sürdüğü kaydedildi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)