BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCizre'de çatışma: Biri çocuk, 3 sivil öldü----

Cizre'de çatışma: Biri çocuk, 3 sivil öldü

Cizre'de çatışma: Biri çocuk, 3 sivil öldü
27 Ağustos 2015 - 15:41 www.finansgundem.com

Cizre'de çıkan çatışmalarda biri 7 yaşındaki çocuk olmak üzere 3 sivil hayatını kaybederken, çok sayıda kişi de yaralandı.

Cizre’de bugün sabah saatlerinde başlayan çatışmalarda üç sivil hayatını kaybetti. Hayatını kaybedenler içerisinde sağlık personeli Eyüp Ergen, TEDAŞ işçisi Mesut Sanrı ile 7 yaşındaki Baran Çağlı bulunuyor.

Cizre'de bugün sabah saatlerinde Nur Mahallesi'nde bulunan Garnizon Komutanlığı nizamiyesine roketatar ve uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırının ardından çıkan çatışmalar ilçe merkezinde de devam etti. Çatışmalar sırasında yıkılan bir duvarın altında kaldığı belirtilen 7 yaşındaki Baran Çağlı hayatını kaybederken, biri sağlık memuru diğeri TEDAŞ işçisi olan iki sivilin daha can verdiği belirtiliyor.

İlçede yaşananlarla ilgili olarak Radikal’e konuşan HDP milletvekili Faysal Sarıyıldız durumu şöyle aktardı:

"Çatışmalardan dolayı hastaneye gidemiyoruz. Cizre’de çatışma yaşanıyor. Çatışmada yaşamını yitiren biri de hastane personeli olan Eyüp Ergen. Ergen hastaneden çıkıp evine giderken aracında vuruldu. Ambulansla alınmadı. Bu bir vahşettir. Bu bir kan politikasıdır. Bu kişi saatlerce aracının içinde kaldı. Kan kaybından öldü. Yasaların ve hukukun ortadan kalktığı bir durumdayız. 112 servisi arayıp olaya neden müdahale edilmediğini sorduk. emniyetin izin vermediğini söyledi. emniyet güvenli olmadığını söyledi..."

İlçede operasyonlar ve olağanüstü güvenlik önlemleri devam ederken, özellikle Çevreyolu Mevkii'nde yer yer çatışmaların da sürdüğü belirtiliyor. Bölgede esnaf kepenk kapatırken, halk da evlerine çekildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)