BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisCitigroup’tan görüntülü toplantı yasağı----

Citigroup’tan görüntülü toplantı yasağı

Citigroup’tan görüntülü toplantı yasağı
23 Mart 2021 - 17:25 www.finansgundem.com

Citigroup CEO’su Jane Fraser cuma günleri görüntülü toplantıları yasakladı ve çalışanların stres atabilmesi için 28 Mayıs gününü şirket kapsamında tatil günü olarak belirledi.

FINANSGUNDEM.COM - DIŞ HABERLER SERVİSİ

Citigroup CEO’su Jane Fraser cuma günleri şirket içinde görüntülü toplantıları yasakladı. Bu hamleyle ise çalışanların daha az stres altında çalışması hedeflendi. Haftanın son çalışma günü şimdi “Zoomsuz cuma” olarak anılıyor.

Fraser aynı zamanda 28 Mayıs gününü tüm şirket kapsamında tatil ilan ederek, “Citi sıfırlama günü” adını verdi. finansgundem.com'un derlemesine göre, banka aynı zamanda çalışanlarını mesai saatleri dışında toplantı planlamaması için de teşvik etti.

Citi’nin görüntülü toplantı yasağı ve yeni şirket tatili, pandemi sürecinde çalışmanın stresini azaltmayı hedefleyen son hamleler oldu. Fraser, çalışanlara gönderdiği notta, “geri dönüşlerinizden ve kendi tecrübemden biliyorum ki ev ile iş arasındaki çizgilerin belirsizleşmesi ve pandemi sürecinde çalışma, sağlığımıza zarar verdi” dedi.

Fraser bu durumun sürdürülebilir olmadığını da ifade etti. Citi’nin yeni politikası, Goldman Sachs çalışanlarının mental sağlıklarının bozulduğu ve haftada 100 saat çalıştıkları yönündeki yorumlarının ardından açıklandı. Goldman Sachs çalışanlarından biri içinde bulunduğu koşulları, “uykusuzluk, üst düzey bankacıların davranışları, zihinsel ve fiziksel stres…” olarak açıkladı.

Goldman Sachs CEO’su David Solomon ise şirketin çalışanları için cumartesi günlerini tatil yapmak için çalışacağını söyledi.

İş adamına rekor dolandırıcılık suçlaması

 

Sosyal medya devlerinin CEO'ları ABD Kongresi'nde ifade verecek

 

UBS 4.5 milyarlık cezadan kurtulabilecek mi?

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)