BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkCitigroup’tan Deutsche Bank’a transfer çalımı----

Citigroup’tan Deutsche Bank’a transfer çalımı

Citigroup’tan Deutsche Bank’a transfer çalımı
02 Eylül 2020 - 14:53 www.finansgundem.com

ABD’nin en büyük bankalarından Citigroup Deutsche Bank’ın tecrübeli M&A sözleşme uzmanını kadrosuna kattı

FINANSGUNDEM.COM – DIŞ HABERLER SERVİSİ

Citigroup Deutsche Bank’ın Avrupa şirket evlilikleri ve satın almalarından (M&A) sorumlu yıldız bankacısı Robin Rousseau’yu transfer etti. ABD bankası en kıdemli sözleşme uzmanı bankacıları kadrosuna katarak yatırım bankacılığı alanında bölgedeki en güçlü banka olmayı hedefliyor.

Bir dönem Goldman Sachs çatısı altında da çalışan Robin Rousseau Eylül 2017’den beri Deutsche Bank’ın Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’daki (EMEA) M&A işletmesinin başında yer alıyordu. Financial News’in haberine göre, Rousseau Citi’nin EMEA Yatırım Bankacılığı Birimi Başkan Yardımcısı olarak Deutsche Bank’tan transfer oldu.

Citigroup’un Bankacılık Birimi Başkanı Phil Drury’nin paylaştığı nota göre Rousseau sermaye piyasaları ve danışmanlık işletmelerinde özellikle Fransa odaklı olmak üzere bankaya üst düzeyde stratejik müşteri kapsamı sağlayacak.

Drury’nin paylaştığı nota göre Rousseau Paris bölgesinde çalışacak. Drury’nin notunda başarılı bankacının 26 yıllık kariyerinde Morgan Stanley’de çalıştığı ve 2017 yılında Deutsche Bank’a katılmadan önce Goldman Sachs’ın CEO John Cryan yönetimindeki çalkantılı döneme rağmen 11 yıl boyunca yatırım bankacılığı alanında hizmet verdiğinin altı çiziliyor.

Drury personele gönderdiği bir notta, bankanın "hem M&A alanında hem de müşterilerimiz adına hisse senetlerine liderlik etmek için en iyi yatırım bankacılığı yeteneklerini işe almaya devam edeceğini" söyledi.

Şirket evliliklerine salgın engeli

 

Deutsche Bank'ta yaprak dökümü

Deutsche, borç sermayesi piyasaları ve sabit gelirli ticaret de dahil olmak üzere temel birimler etrafında iş modelini yeniden şekillendirirken, bu süreçte yaklaşık 18.000 personelin işine son verileceği büyük bir dönüşümün ortasında bulunuyor.

Bankanın tasarruf uygulamaları geçtiğimiz sene büyük ölçüde tamamlansa da Deutsche bu süreçte bazı üst düzey çalışanlarını da kaybetti. Bankanın uzun süredir EMEA bölgesi finans kurumları başkan yardımcılığını yürüten Adam Bagshaw haziran ayında HSBC’ye transfer oldu. Deutsche için bir diğer önemli isim olan bankanın Eski Baş Ekonomisti Tortsten Slock da haziran ayında alternatif yatırım firması Apollo Global Management’a geçiş yaptı.

Deutsche Bank'tan HSBC'ye küresel transfer

 

Barclays'in yıldız isminden şok açıklama: Deutsche rol model olamaz

 

Yanlışlıkla gönderilen 175 milyon doları Citi geri alamıyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)