BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCiti: Brexit'in ertelenmesi olasılığı çok yüksek----

Citi: Brexit'in ertelenmesi olasılığı çok yüksek

Citi: Brexit'in ertelenmesi olasılığı çok yüksek
16 Ocak 2019 - 09:01 www.finansgundem.com

ABD merkezli yatırım bankası Citi ekonomistleri, Brexit anlaşmasının parlamentoda reddedilmesini değerlendirdi.

Britanya'da Başbakan May'in AB'den geri çekilme anlaşmasının parlamento tarafından reddedilmesini değerlendiren ABD merkezli yatırım bankası Citi, Brexit'in 29 Mart sonrasına ertelenmesi şansının "çok yüksek" olduğunu savundu.

Citi ekonomistleri yaptıkları değerlendirmede, "Brexit anlaşmasının güçlü şekilde reddedilmesi sonrasında, küçük ince ayarlar anlaşmayı yeniden rayına sokamaz. Madde 50'nin uzatılması olasılığı şu anda çok yüksek ve Madde 50'nin geri alınması, iptal edilmesi olasılığı da artıyor" ifadelerini kullandılar.

Barclays ekonomistleri de yaptıkmları değerlendirmkede, parlamento kararı sonrası girilen çıkmaza rağmen anlaşmasız bir Brexit'in hala olası görünmediğini savundular.

Anlaşmasız Brexit olasılığının İngiltere hisse senedi piyasaları tarafından tam olarak fiyatlanmadığını belirten Barclays analistleri, artan belirsizliğin önümüzdeki aylarda daha fazla ekonomik sıkıntıya
neden olabileceğini vurguladılar.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)