BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro EkonomiÇipras'tan anlaşma sinyali----

Çipras'tan anlaşma sinyali

Çipras'tan anlaşma sinyali
25 Haziran 2015 - 21:26 www.finansgundem.com

Yunanistan Başbakanı Çipras: “Yunanistan’ın ve Euro Kuşağı’nın krizi aşmasına yardımcı olacak bir uzlaşmaya varacağımızdan eminim”

Aleksis Çipras: “Yunanistan’ın ve Euro Kuşağı’nın krizi aşmasına yardımcı olacak bir uzlaşmaya varacağımızdan eminim”

Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras, Brüksel’de Euro bölgesi maliye bakanları toplantısında Yunanistan ve Avrupalı ortaklarının aralarındaki farklılıkları aşarak tarafların yararına bir uzlaşmaya varacaklarına inandığını belirtti.

Yunanistan’daki mali krizin görüşüldüğü Euro Bölgesi Maliye Bakanları toplantısı için Brüksel’de bulunan Çipras gazetecilere yaptığı açıklamada, Avrupa tarihinin görüş ayrılıkları ve müzakerelerle dolu olduğunu ancak, sonunda hep uzlaşmaya varıldığını söyledi.

Çipras, Yunanistan’ın son olarak sunduğu reform paketinin taraflar arasında anlaşma sağlanmasına yardımcı olacak teklifler içerdiğini belirterek, “Yunan tekliflerinden sonra Yunanistan’ın ve Euro Kuşağı’nın krizi aşmasına yardımcı olacak bir uzlaşmaya varacağımızdan eminim” diye konuştu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)