BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÇinlilerin korona virüse karşı bitki tedavisi tartışma yarattı----

Çinlilerin korona virüse karşı bitki tedavisi tartışma yarattı

Çinlilerin korona virüse karşı bitki tedavisi tartışma yarattı
03 Şubat 2020 - 15:55 www.finansgundem.com

Çinli bir grup bilim insanının, hanımeli ve çiçekli bitkilerle yapılan sıvı haldeki bir ilacın korona virüs ile mücadelede etkili olacağı iddiası, bu ülkede yoğun tartışmalara yol açtı.

Çin’de önerilen bitki tedavisini deneyenlerin sayısında son günlerde patlama yaşanırken, ölü ve vaka sayısının da artması üzerine devletin kontrolündeki medya, bitki tedavisi konusunda ihtiyatlı olunması uyarısı yaptı.

Çin Bilim Akademisi’nin, bulunan karışımın virüsü engelleyebileceği yolundaki iddiası üzerine, eczanelere koşan Çinliler, bu bitki ilacından almak için kuyruklara girdi.

Vatandaşları virüsün yayılmasını önlemek için kalabalık yerlere girmekten kaçınmaları konusunda uyaran Çin yönetimi, bu bitki ilacının sorunun çözümüne tam çözüm olamayabileceği uyarısını yineledi.

Devlet denetiminde çıkan haber ve yorumlarda da bitki tedavisinin yan etkileri olabileceği ve hekimlere danışmadan bu tedavi yöntemine başvurulmamasını savunan uzmanların görüşlerine yer verildi.

Fransa’nın bulaşıcı hastalıkların tedavisi konusunda dünyaca ünlü Pasteur Enstitüsü, önceki gün bir ay içinde korona virüsün aşısını bulabileceklerini açıklamıştı.

Konsolosluk korona virüsten ölenlerin sayısını açıkladı

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)