BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÇinli uzmanlardan korona virüs ölümlerine ilişkin korkutan açıklama----

Çinli uzmanlardan korona virüs ölümlerine ilişkin korkutan açıklama

Çinli uzmanlardan korona virüs ölümlerine ilişkin korkutan açıklama
22 Nisan 2020 - 11:50 www.finansgundem.com

Çinli uzmanlar korona virüsün Avrupa’da en çok can almasının sebebinin mutasyona uğrayarak ölümleri arttırdığını belirtti. Öte yandan uzmanlar, korona virüsün mutasyona uğramış 30 farklı türünü tespit ettiğini duyurdu

Korona virüs salgının başladığı Çin’de yapılan bilimsel çalışmaların sonucuna göre virüse bağlı Avrupa ve ABD'deki ölümlerin nedenleri araştırıldı. Çin’de bulunan Zhejiang Üniversitesi, SARS-COV-2 olarak bilinen korona virüsün mutasyona uğramış 30 farklı türünü tespit ettiğini duyurdu.

Korona virüsün mutasyon geçirerek çoğalan bu yeni 30 tür virüs arasında bazı türlerin son derece tehlikeli olduğu ve hızlı ölümlere yol açtığı ifade edildi.

ÖLÜMCÜL TÜRDEKİ MUTASYON KEŞFEDİLDİ

Zhejiang Üniversitesi’nin bulunduğu Zhejiang bölgesinde ve Avrupa’da, bu ölümcül türdeki korona virüs mutasyonları bulunduğu vurgulandı. En hafif ve zararsız korona virüs mutasyonu ise ABD’nin Washington eyaletinde bulunduğu ifade edildi.

KORONA VİRÜS MUTASYONLARA GÖRE 270 KAT DAHA HIZLI ÇOĞALABİLİYOR

Zhejiang Üniversitesi, son derece ölümcül olan bu korona virüs mutasyonlarının, diğer mutasyonlara göre 270 kat daha hızlı çoğaldığı açıklandı.

Çinli bilim insanları yaptıkları bu çalışmanın, korona virüs tedavisi ve aşısı için önemli bir bulgu olduğunun altını çizdi. Virüsün uğradığı mutasyona göre aşı üretilmesi veya hastayı tedavi şekli belirlenmesi gerektiği ifade edildi.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)