BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÇin’in günlük Kovid-19 test kapasitesi 42 milyona çıktı----

Çin’in günlük Kovid-19 test kapasitesi 42 milyona çıktı

Çin’in günlük Kovid-19 test kapasitesi 42 milyona çıktı
31 Ocak 2022 - 12:27 www.finansgundem.com

Çin Ulusal Sağlık Komisyonu tarafından yapılan açıklamada, ülke genelinde uygulanan Kovid-19 aşısının dün itibarıyla 3 milyar 198 bin dozu aştığı vurgulandı.

Çin Uluslararası Radyosunun haberine göre, öte yandan Çin’de sıfır vaka yaklaşımına uygun olarak Kovid-19 mücadele çalışmaları, aralıksız sürüyor. Çin Ulusal Sağlık Komisyonu’ndan tarafından yapılan açıklamaya göre, ülkenin günlük test kapasitesi 42 milyona ulaştı.

Komisyon, Çin’de 12 binden fazla noktada test yapıldığını ve toplam kapasitenin 42 milyona ulaştığını açıkladı. Bahar Bayramı ve yeni yıl öncesi artan seyahatler nedeniyle vatandaşlar, yolculukları öncesinde test yaptırıyor.

Test tekniklerini geliştirdiklerini, test merkezlerinin dağılımını nüfusa göre planladıklarını vurgulayan Ulusal Sağlık Komisyonu, yerel makamlara test alanlarının dağıtımını en iyi hale getirmelerini ve uygun sorgulama kanalları sağlamaları konusunda hassas olmalarını istedi.

Çin'de 58 korona virüs vakası

 

Çin'de kirlilik seviyesinde düşüş

 

Vaka haritası açıklandı: İstanbul zirvede

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)