BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkCiner Grubu 'efsane bankacı'yı transfer etti----

Ciner Grubu 'efsane bankacı'yı transfer etti

Ciner Grubu 'efsane bankacı'yı transfer etti
29 Ocak 2019 - 07:28 www.finansgundem.com

Milyarder iş adamı Turgay Ciner, Avrupa’nın en dikkat çeken finans uzmanlarından biri olan Alasdair Warren’ı kadrosuna kattı. Warren, Deustche Bank ve Goldman Sachs’ta üst yönetimdeydi.

CÖMERT YILDIZ – FINANSGUNDEM.COM / ÖZEL

Avrupa’nın en önemli bankacılarından biri Türk şirkete transfer oldu. Türkiye’de madencilik ve medya yatırımlarıyla tanınan, milyarder iş adamı Turgay Ciner, Avrupa’nın en dikkat çeken finans uzmanlarından biri olan Alasdair Warren’ı kadrosuna kattı. Aynı zamanda Kasımpaşaspor’un sahibi olan Turgay Ciner’in bu son transferi Avrupa bankacılık sisteminde büyük ses getirdi.

Alasdair Warren, Ciner Grup’un İngiltere biriminde yer alacak. 2006 öncesinde Goldman Sachs’ta EMEA'daki Mali Sponsorlar Grubu Başkanı ve EMEA'nın Sermaye Piyasası ve Hisse Senedi Türevlerinin yöneticisi olan Alasdair Warren, Citigroup’ta bir dönem üst yönetiminde yer almıştı.

İKİ DEV BANKADA 11 YIL ÇALIŞTI

Goldman Sachs’ta yönetici ortak görevinin ardından Alman finans devi Deutsche Bank’a transfer olan Alasdair Warren, Kurumsal ve Yatırım Bankacılığı Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Başkanı unvanını almıştı.

Sermaye Piyasaları ve danışmanlık alanlarındaki farklı işletme gruplarında etkileyici bir sicile sahip olan Warren, geçtiğimiz yıl mayıs ayında görevinden ayrılmıştı. Warren, her iki dev şirkette toplam 11 yıl çalışmıştı.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)