BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÇinekop tezgahları doldurmaya başladı----

Çinekop tezgahları doldurmaya başladı

Çinekop tezgahları doldurmaya başladı
03 Kasım 2022 - 12:01 www.finansgundem.com

Marmara Denizi'nde ağlara takılmaya başlayan çinekop, vatandaşların en çok tercih ettiği balıklardan biri olarak tezgahlarda yerini aldı. Bolluğa bağlı olarak çinekop fiyatlarında düşüş yaşandığı belirtildi.

Tekirdağ Süleymanpaşa Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı İbrahim Pehlivanoğlu, çinekobun 2 haftadır kendini göstermeye başladığını söyledi. Bu sene sezonun palamutla başladığını anlatan Pehlivanoğlu, "Hala ağlara takılıyor. Palamut bir süre daha tezgahlarda olmaya devam edecek. Şimdi ufak balıklar çıkıyor. Bu sıralar çinekop kendini göstermeye başladı. Geçen hafta azdı, bu hafta biraz daha artmaya başladı. Bundan sonra çinekop, lüfer, istavrit ve hamsi tezgahlarda yer almaya başlıyor. Bu sene balıkçılar için de vatandaşlar için de güzel balık oldu." dedi.

Balıkçı Hasan Erol ise bu yıl vatandaşların palamuda doyduğunu, son günlerde de çinekobun tezgahların gözdesi olduğunu dile getirdi.

Sezon başında başlayan palamut bolluğunun devam ettiğini belirten Erol, "İnsanlar palamuttan da bıktı diyebiliriz. Yavaş yavaş palamudun sonuna doğru yaklaşıyoruz. Çinekop çıkmaya başladı. Bunun yanı sıra istavrit, uskumru, mezgit ve hamsi ağlara takılıyor. Geçen haftaya göre çinekop fiyatında düşüş var." diye konuştu.

Tezgahlarda neden yok? Kayıp balık hamsi!

 

İstanbul Boğazı o tarihte balık avcılığı için kapatılacak!

 

TENMAK Başkanı Balıkçı, IAEA Bakanlar Konferansı'nda konuştu

 

Yasadışı balıkçılık milyarlarca dolar zarara yol açıyor

 

Terk edilmiş balık ağları problemi tehlikeli boyutta!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)