BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCindoruk: CHP benim de partimdir----

Cindoruk: CHP benim de partimdir

Cindoruk: CHP benim de partimdir
27 Mart 2022 - 11:52 www.finansgundem.com

Eski TBMM Başkanı ve eski Demokrat Partili Hüsamettin Cindoruk Basın Konseyinin 35. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen törene katıldı. Cindoruk, "CHP benim de partimdir" dedi.

Eski TBMM Başkanı Hüsamettin Cindoruk, Basın Konseyinin 35. kuruluş yıl dönümü toplantısında, "CHP benim düşüncelerimi savunuyorsa, hayal kırıklıklarımı gidermek istiyorsa, Türkiye Cumhuriyeti’ni tekrar teçhiz etmek istiyorsa o benim partimdir artık" ifadelerini kullandı.

Cindoruk, "Gelinen noktada Türkiye Cumhuriyeti'ni müdafaa etmek durumuna düştük. Cumhuriyeti müdafaa etmek demek değerlerini müdafaa etmek demektir. İçi boşaltılmış bir cumhuriyet olur mu?" dedi.

'Cumhuriyet Halk Partisi benim de partimdir, var mı diyeceğiniz!'

Cindoruk şunları ifadeleri kullandı:

Ben Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun ve arkadaşlarının gayretini saygı ile karşılıyorum. Onların muvaffak olmaları için elimden gelen gayreti gösteriyorum. Bugün Cumhuriyet Halk Partisi benim de partimdir, var mı diyeceğiniz! CHP benim düşüncelerimi savunuyorsa, hayal kırıklıklarımı gidermek istiyorsa, Türkiye Cumhuriyeti’ni tekrar teçhiz etmek istiyorsa o benim partimdir artık.

Cindoruk: Kabine diye bir organ yok

"Devletin bir boşluğa düştüğnü" savunan Cindoruk, "O hale gelmiştir ki kabine diye Anayasa’da yer almayan çakma bir organ ortaya çıkarılmıştır" diye konuştu. "Kabinenin Anayasa’da yeri var mı?" diye soran Cindoruk sözlerini şöyle sürdürdü:

Kabine diye bir organ yok. O bir boşluk doldurma hadisesidir. Neyi dolduruyorsunuz? Bakanlar Kurulunu, başbakanlığı. Organları boşaltmış bir devleti ayakta tutan Türk milletinin hukuka, hakka, gerçeğe ve devlete saygısıdır.  

(Independent Türkçe)

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu mu?

CHP'li belediyeden ihale, AK Partili yöneticiyi koltuktan etti

AK Parti'nin İstanbul'da gaza indirim önerisini CHP Meclis'e taşıyor

Eski CHP Milletvekili Gün, Kovid-19'dan yaşamını yitirdi 

Kılıçdaroğlu: Savaş istemiyoruz, Türkiye büyük zarar görür

Kılıçdaroğlu: Bozulan bütün çarkları düzelteceğiz

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)