BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÇin'den yurtdışı seyahatlere kısıtlama----

Çin'den yurtdışı seyahatlere kısıtlama

Çin'den yurtdışı seyahatlere kısıtlama
04 Ağustos 2021 - 16:27 www.finansgundem.com

Çin’de yeni tip korona virüs (Kovid-19) vakalarının artması nedeniyle vatandaşların yurt dışı seyahatlerine kısıtlamalar getiriliyor.

Çin Göçmenlik Dairesi, gerekli ve acil olmadıkça ülkeden çıkmak için gerekli olan normal pasaportları ve diğer belgeleri vermeyi durduracağını belirtti.

Göçmenlik Dairesi, yurtdışında eğitim, istihdam ve iş için ihtiyaçları olan kişilerin belgelerinin doğrulandıktan sonra düzenleneceğini bildirdi.

Toplu halde yapılan testler ülke genelinde Delta varyantına bağlı vakaları ortaya çıkarırken, günlük vaka sayıları da artmaya başladı. Ülkede Ocak ayından bu yana en yüksek seviyeye çıkan günlük vaka sayısı 71’e yükseldi.

Pekin, ekonominin toparlanması ve normal yaşama dönmesini sağlayan salgının yayılmasını durdurmadaki başarısıyla övünürken, diğer ülkeler küresel olarak 4 milyondan fazla insanı öldüren salgını kontrol altına almak için yoğun çaba sarf ediyordu.

Libya Çin'den 1 milyon 260 bin doz aşı aldı

 

Tüm korona virüslere karşı 'evrensel aşı' mümkün mü?

 

Wuhan'da alarm: Vakalar arttı, herkese test yapılacak!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)