BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro EkonomiÇin'den 'makro ekonomik' revizyon çağrısı----

Çin'den 'makro ekonomik' revizyon çağrısı

Çin'den 'makro ekonomik' revizyon çağrısı
27 Eylül 2021 - 12:59 www.finansgundem.com

Çin Merkez Bankası'ndan yapılan açıklamaya göre yurt içi ve yurt dışı ekonomik durumda değişikliklerin daha iyi araştırılması ve analiz edilmesi gerekli

Çin Merkez Bankası, dış ortamda durumun zorlu ve karmaşık hale geldiğini belirterek yurt içi ekonomik toparlanma devam etmesi de gerek yurt içi gerekse yurt dışı şartların iyi araştırılması ve analiz edilmesi gerektiğini bildirdi.

İhtiyatlı para politikasını esnek, mamul ve uygun olmasının sağlanacağını belirten Çin MB, likiditenin makul ve yeterli seviyede devam ettirileceğini, toplam kredi büyüme oranının istikrarının sağlanacağını, para arzı büyüme oranını devam ettirileceğini ve sosyal finansmanın büyüklüğünün nominal ekonomik büyüme oranını yakalamasının sağlanacağını vurguladı.

Reel ekonomiyi etkin şekilde destekleyen bir finansal sistem inşa edileceğini ve inovasyon sistemlerine finansal desteğin ilerletileceğini belirten Çin MB, konut alıcılarının yasal hak ve çıkarlarını koruyacağını da ifade etti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)