BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÇin'den Endonezya kamu refah fonuna 3 milyar dolarlık yatırım----

Çin'den Endonezya kamu refah fonuna 3 milyar dolarlık yatırım

Çin'den Endonezya kamu refah fonuna 3 milyar dolarlık yatırım
04 Temmuz 2022 - 13:24 www.finansgundem.com

Çin İpek Yolu Fonu (SRF), Endonezya'nın kamu refah fonuna 20 milyar yuan'a (2.99 milyar dolar) kadar yatırım yapmak için bir çerçeve anlaşması imzaladı.

Endonezya Yatırım Otoritesi (INA) ve SRF ortak bir bildiride, anlaşmanın Endonezya'da yabancılara açık tüm sektörlerde, özellikle ülkeler arasındaki ekonomik bağlantıyı teşvik edenlerde yatırıma izin verdiğini açıkladı.

SRF başkanı Yanzhi Wang, "Endonezya ve bölgedeki yatırımın, özellikle INA ile birlikte yürütüldüğünde yüksek potansiyele sahip olduğuna inanıyoruz." dedi.

Fazla petrol gelirlerini veya döviz rezervlerini yöneten diğer birçok ülke varlık fonunun aksine, INA'nın iş modeli, ekonomik kalkınmayı finanse etmeye yardımcı olmak için yabancı ortak yatırımcıları çekmeyi amaçlıyor.

Birleşik Arap Emirlikleri, kamu refah fonunun Şubat 2021'de faaliyete geçmesinin ardından INA'ya 10 milyar dolar yatırım sözü verdi.

Endonezyalı yetkililer, U.S. International Development Finance Corporation ve Japan Bank for International Cooperation gibi diğer küresel kuruluşların da ortak yatırımcı olmaya ilgi duyduklarını belirtti.

Çinli inşaat şirketi tahvil borcunu ödeyemedi

 

3 Çinli şirket 292 Airbus siparişi verdi

 

Çin ekonomisinde büyüme sinyali

 

Çin'den yabancılara tahvil yatırımlarında kolaylık

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)