BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÇin'den ABD'ye diplomatik boykot tepkisi----

Çin'den ABD'ye diplomatik boykot tepkisi

Çin'den ABD'ye diplomatik boykot tepkisi
06 Aralık 2021 - 13:06 www.finansgundem.com

Çin Dışişleri Bakanlığı, ABD'nin Pekin Kış Olimpiyatları'na diplomatik boykot uygulaması halinde buna karşı tedbirler alacağını bildirdi.

Amerikalı diplomatları Pekin Olimpiyatlarına diplomatik boykot çağrıları yapmaya son vermeye çağıran Çin Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Zhao Lijian, "Çin ile ABD arasındaki diyalog ve işbirliğinin etkilenmemesi için bu çağrılara son verilmeli. Eğer ABD bu tavrını sürdürmekte ısrar eder ise Çin gerekli karşı tedbirleri alacak" dedi.

ABD Başkanı Joe Biden geçtiğimiz ay yaptığı bir açıklamada, Çin'deki insan halkları ihlallerini protesto için Pekin Kış Olimpiyatları'na diplomatik boykot gibi adımlar atmayı değerlendirdiklerini söylemişti.

CNN ise pazar günü yayınladığı ve Biden yönetiminden kaynaklara dayandırdığı haberinde, ABD'nin Pein Olimpiyatları'na diplomatik boykot uygulaması konusunda Beyaz Saray için büyüyen bir konsensüs olduğunu ifade etmişti. Diplomatik boykot, Amerikalı sporcuların Pekin Kış Olimpiyatları'na katılmalarını engellemeyecek.

Çin Merkez Bankası zorunlu karşılık oranını indirdi

 

Çin yeşil kalkınma için özel bir plan açıkladı

 

Dijital yuan, Beijing 2022 Kış Olimpiyatları’nda sahneye çıkacak

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)