BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÇin'deki tecrit kamplarına ait görüntüler dünyayı şoke etti!----

Çin'deki tecrit kamplarına ait görüntüler dünyayı şoke etti!

Çin'deki tecrit kamplarına ait görüntüler dünyayı şoke etti!
12 Ocak 2022 - 11:00 www.finansgundem.com

'Virüsün sıfır noktası' olarak anılan Çin ise 'Sıfır Kovid Politikası'ndan vazgeçmemekte kararlı. Sosyal medyada yayınlanan görüntüler pandemi kampları deşifre olurken, sunulan koşullara tepki yağdı.


'Sıfır Kovid Politikası'ndan vaz geçmeyen Çin'den gelen görüntüler ülkedeki durumu gözler önüne serdi. Sosyal medyada yayınlanan görüntüler ile Çin'in pandemi kampları deşifre olurken, kamplarda sunulan koşullara tepki yağdı.



Hürriyet'teki, haber göre; Daha bulaşıcı Omikron'un baskın tür olma yolunda emin adımlarla ilerlemesine rağmen Çin katı izolasyon politikalarından taviz vermiyor. Bu politikaların bir parçası olarak kurulan pandemi kamplarına ait görüntüler ise sosyal medyada yayınlandı.

Çin'in virüse yakalanan ya da yakalandığından şüphe edilen kişileri zorla bu kamplarda tecrit altına aldığı belirtiliyor. İngiliz Daily Mail gazetesinde yer alan habere göre, hamile kadınlar, çocuklar ve yaşlıların Xi'an kamplarına gönderilenler arasında olduğuna inanılıyor. Görgü tanıkları bir gecede 10 otobüsün kampa bine yakın insan getirdiğini belirtirken, kamplarda sunulan koşullara da sosyal medyada tepki yağıyor.

Kovid-19 vakalarında ciddi bir artış yaşanan ülkede, geçtiğimiz ay da 13 milyon nüfusa sahip Xi’an şehri ve 1.1 milyon nüfuslu Yuzhou kenti karantinaya alınmış, kısıtlamalar sertleştirilmişti.

KARANTİNA ALTINDAKİ KİŞİ SAYISI 20 MİLYONA ÇIKTI

Çin'deki üçüncü bir kentin daha kilitlenme kararı ile ülkedeki karantina altındaki kişi sayısı 20 milyonu buldu. Çin’de salgının başından bu yana 101 bin 890 vaka tespit edilirken 4 bin 636 can kaybı bildirildi.

Çin’de bir kent daha karantinaya alındı

 

Çin'in Tiencın şehrinde "kısmi karantina" uygulaması

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)