BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÇin'de üretim normale dönüyor----

Çin'de üretim normale dönüyor

Çin'de üretim normale dönüyor
13 Mart 2020 - 08:57 www.finansgundem.com

Çin'de Hubai eyaleti dışındaki büyük Çinli şirketlerin % 95'inden fazlası işe yeniden başladı

Çin Sanayi Bakan Yardımcısı Xin Guobin Cuma günü, koronavirüs salgınının merkez üssü olan Hubei eyaleti dışında işe yeniden başlama oranının, küçük ve orta ölçekli şirketler için yaklaşık % 60 ve daha büyük şirketler için % 95'in üstünde olduğunu bildirdi.

Xin, Çin'in pandeminin normalleşmeye geri dönmesi konusunda belirsizliği sürse bile iş dünyasının yeniden faaliyetlerine başlamasını teşvik etmek için diğer ülkelerle koordineli çalışacağını belirtti.

Ülkenin ulaşım ve insanlara enfeksiyonların yayılmasını yavaşlatmak için sıkı kısıtlamalar uyguladıktan sonra işe geri dönmeye çalıştığı bildirildi.

Ticaret anlaşmasına virüs engeli

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • dbb13 Mart 2020 11:43

    Kesinlikle bu tam doğru değil, zira iyileştu denilenlerde virüs tekrar görülmüşken çin ciddi risk alıyor ve bu üretimler maalesef tüketici tarafından talep edilmeyecek...işler eskisi gibi değil maalesef...fabrikalar kensi ülkelerine taşınmak zorunda...