BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÇin'de turuncu alarm devam ediyor----

Çin'de turuncu alarm devam ediyor

Çin'de turuncu alarm devam ediyor
25 Temmuz 2022 - 12:02 www.finansgundem.com

Çin Ulusal Meteoroloji Merkezi, ülkenin büyük bölümünde sıcaklık değerlerinin yüksek seyretmesi nedeniyle "turuncu alarmın" sürdürüleceğini duyurdu.

Merkezden yapılan açıklamaya göre, gündüz saatlerinde Cıciang, Fucien, Ciangşi, Hunan, Guangdong ve Hubey eyaletleri, Çongçing şehri ve Guangşi Cuang Özerk Bölgesi'nin genelinde, Guicou, Siçuan, Ciangsu, Anhui eyaletleri ile İç Moğolistan Özerk Bölgesi ve Sincan Uygur Özerk Bölgesi'nin bazı bölümlerinde sıcaklık 35 dereceyi geçecek.

Cıciang, Fucien ve Ciangşi eyaletleri ile Sincan Uygur Özerk Bölgesi'nin bazı bölümlerinde ise 40 dereceyi aşan sıcaklık değerleri ölçülebilecek.

Meteoroloji yetkilileri, vatandaşlara sıcak saatlerde açık hava etkinliklerine katılmamaları, açık havada çalışanlara ise sık mola vermeleri uyarısında bulundu.

"Turuncu" uyarı, Çin'in 4 dereceli sıcak hava uyarı sisteminde en yüksek ikinci seviyeyi temsil ediyor. Uyarılar, yüksekten düşüğe "kırmızı", "turuncu", "sarı" ve "mavi" şeklinde sıralanıyor.

Meteoroloji'den yağmur ve sıcak hava uyarısı

 

Sıcak hava dalgası geliyor: Kavrulacağız

 

DSÖ: Sıcaklar İspanya ve Portekiz'de bin 700 can aldı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)