BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÇin'de son 24 saatte 144 vaka----

Çin'de son 24 saatte 144 vaka

Çin'de son 24 saatte 144 vaka
21 Şubat 2022 - 10:18 www.finansgundem.com

Çin'de son 24 saatte 71'i yurt içi kaynaklı 144, Hong Kong'da ise 6 bin 67 yeni vaka tespit edildi.

Ulusal Sağlık Komisyonunun açıklamasına göre yurt içi kaynaklı vakaların 32'si İç Moğolistan Özerk Bölgesi'nde görüldü. Bölgenin merkezi Hohhot'ta 30, Baotou ve Bayannur şehirlerinde 1'er yerel vaka saptandı.

Ciangsu eyaletinin Sucou şehrinde 10, Vuşi şehrinde 1, Liaoning eyaletinin Huludao şehrinde 7, Guangdong eyaletinin Şıncın şehrinde 6, Şaanşi eyaletinin Cincong şehirde 5, Siçuan eyaletinin merkezi Çıngdu'da 4 ve Yünnan eyaletine bağlı Dıhong Dai ve Cingpo Özerk Vilayeti'nde 3 , Honghı Hani ve Yi Özerk Vilayeti'nde 1 ve Heylongciang eyaletinin Cişi şehrinde 2 yerel vaka belirlendi.

Son 24 saatte yurt dışı kaynaklı 73 vakanın kayıtlara geçtiği ülkede can kaybı yaşanmadı.

Çin'de bugüne kadar 107 bin 851 vaka görüldü, 4 bin 636 kişi yaşamını yitirdi, 1724 hastanın tedavisi ise devam ediyor. Yurt içi kaynaklı vakaların görüldüğü bölge, eyalet ve şehirlerde salgın kontrol ve önleme tedbirleri uygulanmaya devam ediliyor.

Olimpiyatları son gününde vaka görülmedi

Kış Olimpiyatları'na ev sahipliği yapan Pekin'de, organizasyonun son gününde, Başkent Uluslararası Havalimanı, olimpiyat köyleri ve organizasyon merkezlerini kapsayan "kapalı devre sisteminde" vaka tespit edilmedi.

Organizasyon Komitesinden yapılan açıklamaya göre, sporcu ve takım görevlileri dışında, "diğer paydaşlar" adı verilen medya mensupları ve sponsor ekip mensuplarına yapılan testlerde de virüse rastlanmadı.

İlk günden bu yana 437 vaka

Kapalı devre salgın koruma sisteminin faaliyete geçirildiği 23 Ocak'tan olimpiyatların sonuna kadar 437 vaka saptandı. Pekin 2022 Kış Olimpiyatları, virüsün yayılmasını önlemek amacıyla sporcu, görevli ve gönüllülerin etkinlik alanlarının şehirden yalıtıldığı "kapalı devre" sisteminde gerçekleştirildi. Sağlık yetkilileri, Kış Olimpiyatları için şehre gelen kişilerde ve organizasyonun yapıldığı kapalı devre salgın koruma sisteminde tespit edilen vakaları ayrı sınıflandırdı, ülkenin genel toplamına dahil etmedi.

Çin faizleri sabit tuttu

 

Çin'de son 24 saatte 137 vaka

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)