BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÇin'de şirketler en kısa zamanda üretime başlayacak----

Çin'de şirketler en kısa zamanda üretime başlayacak

Çin'de şirketler en kısa zamanda üretime başlayacak
17 Şubat 2020 - 08:20 www.finansgundem.com

Çin Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Fan Yifei, şirketlerin mümkün olan en kısa zamanda üretime yeniden başlamalarına yardım edeceklerini söyledi.

Korona virüs salgınının vurduğu şirketlerin desteklenmesi açısında Ülke'deki bankaların daha yüksek bir seviyede sorunlu kredilere karşı toleransı olacaklarını ifade eden Fan Yifei, "Nitelikli şirketleri, mümkün olan en kısa zamanda yeniden çalışmaya ve üretmeye başlayabilmeleri için destekmeyeceğiz" diye konuştu.

Çin Bankacılık ve Sigorta Düzenleme Komisyonu Başkan Yardımcısı Liang Tao da Pekin'de düzenlediği basın toplantısında Çin'in önemli yatırım projeleri için kredileri hızlandırıcağını, virüsün salgınının etkilediği küçük özel sektör şirketlerini destekleyeceğini vurguladı.

Çin Devlet Döviz İdaresi Başkan Yardımcısı Xuahn Changneng de, Çin'in küçük bir cari işlemler fazlasını devam ettirmesini ve uluslararası ödemelerde temel dengeyi korumasını beklediklerini belirtti.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)