BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÇin'de 24 saatte 64 Kovid-19 vakası saptandı----

Çin'de 24 saatte 64 Kovid-19 vakası saptandı

Çin'de 24 saatte 64 Kovid-19 vakası saptandı
28 Ocak 2022 - 10:44 www.finansgundem.com

Kovid-19 vakalarını ortaya çıktığı yerde bastırmayı ve bulaşma zincirini kesmeyi hedefleyen Çin'de yurt içi kaynaklı vakalar artıyor


Ulusal Sağlık Komisyonundan yapılan açıklamaya göre, Cıciang eyaletinin merkezi Hangcou'da 16, Heilongciang eyaletinin Mudanciang şehrinde 9, başkent Pekin'de 8, Tiencin'de 4, Guicou eyaletinin Anşun şehri ile Sincan Uygur Özerk Bölgesi'ndeki İnşaat ve İmalat Kolordusunun 4. Kısmı'nda birer yerel vaka görüldü.

Yurt dışı kaynaklı 25 vakanın kayıtlara geçtiği ülkede virüse bağlı can kaybı yaşanmadı.

Kovid-19 salgınında ilk vakaların ortaya çıktığı Çin ana karasında bugüne kadar 105 bin 875 vaka tespit edildi, 4 bin 636 kişi hayatını kaybetti, 2 bin 268 hastanın tedavisi sürüyor. Yurt içi kaynaklı vakaların görüldüğü eyalet ve şehirlerde salgın kontrol ve önleme tedbirleri uygulanmaya devam ediliyor.

Çin, Kovid-19 vakalarını ortaya çıktığı yerde bastırmayı ve bulaşma zincirini kesmeyi hedefleyen "sıfır vaka" stratejisi uyguluyor. Bu strateji karantina, seyahat kısıtlamaları ve toplu testler gibi katı ile geniş ölçekli tedbirleri içeriyor. Tedbirler, hayatın olağan akışına müdahale ve yarattığı maliyet açısından zaman zaman tartışmalara yol açıyor.

Kriz kapıda! Çin ve ABD karşı karşıya...

 

Çin'in savaş uçakları Tayvan'ın hava savunma sahasında

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)