BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaÇin yuanı ihracat verisiyle düştü----

Çin yuanı ihracat verisiyle düştü

Çin yuanı ihracat verisiyle düştü
09 Aralık 2019 - 13:22 www.finansgundem.com

Çin'in ihracatının düştüğünü gösteren veri sonrası para birimi yuan düştü.

Çin'de Kasım ayında ihracat yıllık bazda % 1.1 düştü. Beklenti % 0.8 artıştı. ABD'ye ihracat 12. ayda da düşüşünü sürdürdü.

Singapur'daki TD Securities'de Kıdemli Stratejist olan Mitul Kotecha bu hafta Asya para birimleri için Fed, AMB kararları ve İngiltere seçimleri gibi riskler olduğunu hatırlatttı.

Bloomberg Dolar Spot Endeksi yatay seyrederken MSCI AC Asya Pasifik Endeksi % 0.4 yükseldi. Offshore yuan gerilerken Endonezya rupisi tahvil ve hisse senedi piyasasına girişlerle bir ayın en yüksek seviyesine çıktı.

Güney Kore wonu 3. günde de yükseldi. Hindistan tahvilleri MB'nin uzun süre faizleri değiştirmeyeceği beklentisiyle 3. günde de geriledi.

Tayland bahtı doların cuma günkü 'tarım dışı istihdam rallisi'yle bir ayın en düşük seviyesine yakın seyretti. Malezya ringiti ve Filipin pesosu 3 günde ilk kez düştü. Tayvan doları ise 3 hafta yükselmesinin ardından yatay seyretti.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)