BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaÇin Trump'ın anlaşmalarını değerlendirecek----

Çin Trump'ın anlaşmalarını değerlendirecek

Çin Trump'ın anlaşmalarını  değerlendirecek
14 Ağustos 2018 - 08:04 www.finansgundem.com

Çin, Trump'ın onayladığı savunma harcamaları tasarısının içeriğini geniş kapsamlı değerlendirecek

Çin, ABD Başkanı Donald Trump'ın dün gece imzaladığı 2019 savunma harcamaları tasarısında yer alan kendisine yönelik tedbirleri kınadı.
Çin, ABD'de yabancı yatırım tekliflerinin gözden geçirilmesi için bir panel oluşturulmasının etkilerini geniş kapsamlı olarak değerlendireceğini duyurdu.
Trump'ın imzaladığı 716 milyar dolar büyüklüğündeki yasa (Ulusal Savunma Yetki Yasası) ABD Yabancı Yatırımlar Komitesi'ni (CFIUS) güçlendiriyor ve bu Komite'ye yabancı yatırım önerilerinin ulusal güvenliği tehdit edip etmediğine karar verme yetkisi tanıyor.
Çin Ticaret Bakanlığı yaptığı açıklamada, CFIUS'a ilişkin düzenlemenin Çinli şirketlere etkisinin dikkatle değerlendirileceğini belirtti.
Açıklamada, "ABD tarafı Çinli yatırımcılara adil şekilde davranmalı ve CFIUS'un Çin ile ABD arasında yatırım işbirliğinin önünde bir engel haline gelmesinden kaçınılmalı" ifadeleri yer aldı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)