BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaTeknolojiÇin teknoloji şova hazırlanıyor----

Çin teknoloji şova hazırlanıyor

Çin teknoloji şova hazırlanıyor
07 Şubat 2021 - 18:17 www.finansgundem.com

Uzak Doğu Perşembe ve Cuma günün Bahar Bayramı’nı kutlamaya hazırlanıyor. Çin ise Bahar Bayramı galasını “teknolojik inovasyon” şovu çevirmeye hazırlanıyor

Çin Medya Grubu’nun 2021 Bahar Bayramı Galası’yla ilgili basın toplantısı bugün Beijing’de düzenlendi.  Yetkililer galadaki programlarlar ve uygulanan en son teknolojiler hakkında bilgi verdi.

Çağımızın ana teması, toplumsal gerçekler ve halkın yaşamını yansıtacak bu seneki gala, "mutlu, hayırlı ve neşeli" bir yeni yıl atmosferinde, dünyadaki çeşitli yerlerde bulunan Çinlilere güven verici ve kalplerini ısıtan bir kültürel şenlik sunacak. Bu sadece bir kültürel ve sanatsal gala değil, aynı zamanda bilimsel ve teknolojik inovasyon şenliği olacak.

İleri tekonoljik yöntemlere dayanan gala ÇMG’nin “5G+4K/8K+AI”stratejisinin en son başarılarını sergileyerek izleyicilere görkemli bir görsel ve işitsel şölen sunacak. Bu yılki Bahar Bayramı Galası, ÇMG’nin 8K ultra yüksek çözünürlüklü TV deneme kanalında ilk kez olarak canlı yayınlanacak.

ÇMG, Çin’deki dört büyük telekomünikasyon operatörüyle birlikte Beijing, Shanghai, Guangzhou ve Shenzhen dahil olmak üzere 10 şehirde halka açık yerlerde yer alan 30'dan fazla 8K ultra yüksek çözünürlüklü geniş ekran ve 8K televizyonda galayı eşzamanlı olarak yayınlayacak.

Yeni Yıl arifesinde ABD, Fransa, İtalya, Rusya ve Japonya dahil olmak üzere 170'den fazla ülkeden 600'den fazla medya kuruluşu da Bahar Bayramı Galası'nı canlı yayınlayacak.

İstanbul'a HIZRAY geliyor

 

Teknoloji hisselerinin hakimiyeti sona mı eriyor?

 

Teknoloji devlerinden korona virüs aşısı pasaportu

 

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yorum07 Şubat 2021 18:43

    Abd yaya kaldı bu değişim hızlanırsa yakın zamanda dünya abd ye düşman olur geçmişin hesabını sorarlar eğer döviz almak istiyorsanız yuhan alın abd doları nın karşısında erimeyecek dahada güçlenecek tek para birimi

  • O Hesen08 Şubat 2021 03:08

    Dünyadan haberin yok galiba, yakın zamanda değil şimdiden çine karşı Japonya Australie Hindistan ve ABD bir ittifak oluşturdu buna "yakın zamanda" Kanada Ingiltre fransa da katılacak. Kore Taiwan da zaten Hazir.