BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÇin, salgın için 5 uzmanı İtalya’ya gönderiyor----

Çin, salgın için 5 uzmanı İtalya’ya gönderiyor

Çin, salgın için 5 uzmanı İtalya’ya gönderiyor
12 Mart 2020 - 12:57 www.finansgundem.com

İtalya’da yeni koronavirüsün yol açtığı ölüm oranının artması ve hastalığın hızlı bir şekilde yayılması nedeniyle Çin harekete geçti.

Ocak ayından bu yana Covid-19 ile mücadele eden ve son günlerde hastalığa yakalanma hızı gittikçe düşen Çin, deneyimlerini İtalyanlarla paylaşacak.

Beş kişiden oluşan heyette, dört doktorun yanı sıra bir de İtalyan dili profesörü bulunuyor. Çin’in güneybatı eyaleti Sichuan’dan İtalya’ya gitmek için Shanghai’e giden ekipte bulunan Sichuan Üniversitesi’ne bağlı Batı Çin Hastanesi’nin akciğer hastalıkları bölümü ve yoğun bakım ünitesi direktörü Liang Zongan, “İtalya’ya varır varmaz önce yerel durumla ilgili bilgi edineceğiz.

Daha sonra salgınla mücadele konusundaki deneyimlerimizi paylaşacak ve İtalyan hekimleriyle işbirliği yapacağız” diye konuştu.

Söz konusu edilen beş uzman bu arada Çin Kızılhaç Örgütü tarafından organize edilmiş gönüllü bir uzman ekibine katıldı ve bütün ekip uçakla İtalya’ya hareket etti.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)