BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkÇin Kalkınma Bankası'ndan toparlanma hamlesi----

Çin Kalkınma Bankası'ndan toparlanma hamlesi

Çin Kalkınma Bankası'ndan toparlanma hamlesi
07 Şubat 2020 - 10:34 www.finansgundem.com

Çin’in önde gelen finans kurumlarından biri olan Çin Kalkınma Bankası, 13.5 milyar yuan (yaklaşık 1.93 milyar dolar) değerinde tahvil ihraç ederek yeni korona virüs salgınıyla mücadele etmek için fon topladı

Bir yıllık vade ve sabit faiz oranı yüzde 1,65 olan tahviller, salgın önleme ve kontrolü için acil durum finansmanı sağlamak amacıyla çoklu piyasa kanalları üzerinden ihraç edildi.

Öte yandan, Çin Devlet Başkanı Xi Jinping’in finans kuruluşlarına salgınla mücadeleye destek olmaları için yardımda bulunma çağrısı üzerine birçok şirket harekete geçti. Wuhan DDMC Cuşture & Sports, virüsten etkilenen şirketler için oluşturulan ‘yeşil kanal’ aracılığıyla 86 milyar dolarlık tahvil ihracı için Shanghai Borsası’ndan onay aldı.

Zhufai Huafa Group, Sichuan Kelun Pharmaceutical ve Çin Nanshan Development Group adlı üç şirket bankalar arası piyasalarda tahvil ihracıyla toplamda 301 milyon dolar topladı. Finans kuruluşları, tahvil ihracından toplanan kaynağın ilaç geliştirme programlarında ve yeni hastanelerin yapımında kullanılacak.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)