BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÇin, Haynan Adası'na binlerce sağlıkçı gönderdi----

Çin, Haynan Adası'na binlerce sağlıkçı gönderdi

Çin, Haynan Adası'na binlerce sağlıkçı gönderdi
08 Ağustos 2022 - 17:26 www.finansgundem.com

Çin'in, ağustos başından beri Kovid vakalarının arttığı tatil beldesi Haynan Adası'na salgını kontrol etmek için çok sayıda sağlık görevlisi gönderdi.

Ülkede 18 eyaletten 8 bin 500'den fazla sağlık görevlisi, gözde tatil beldelerinden Haynan'a sevk edildi. Personelin, salgın araştırma, kontrol, test ve tedavi çalışmalarına destek vereceği ifade edildi.

Çin'de kabine işlevini yerine getiren Devlet Konseyi, müşterek salgın önleme ve kontrol çalışmalarını koordine etmek üzere ekip görevlendirirken, günde 1 milyon 150 bin PCR testi yapmaya olanak sağlayacak malzeme ve donanım da Ada'ya gönderildi.

1 Ağustos'tan beri 1867 vaka

Eyalet merkezi Sanya'da ilk vakaların 1 Ağustos'ta ortaya çıkmasından beri Ada'da hastalık belirtisi gösteren 1402, göstermeyen 465 vaka tespit edildi.

Xinhua ajansının aktardığına göre vakalar yüzünden 6 Ağustos'ta Ada'da sokağa çıkma yasağı, karantina ve seyahat kısıtlamaları uygulanmaya başlandı. Tatilini tamamlayan yaklaşık 80 bin turist kısıtlamalar nedeniyle Ada'dan ayrılamadı.

Ana karaya uçak seferleri iptal

Ana karaya uçak seferleri iptal edilirken Sanya'dan ayrılmak isteyen turistlere, 7 gün boyunca 5 PCR testinin negatif olması şartı getirilmişti.

Karantina ve seyahat kısıtlamasının turizm sezonunun en yoğun olduğu dönemde uygulanmaya başlamasının eyalet ekonomisini olumsuz etkileyeceği öngörülüyor

Çin'in ilk antiviral KOVID-19 hapı üretime geçti

 

Almanya maskelere geri dönüyor

 

Fransa'da bir şehir, toplu taşımada maske zorunluluğu getirdi

 

Vakalar artıyor, uzmanlar uyarıyor: Kalabalıkta maske takın

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)