BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro EkonomiÇin ekonomik yavaşlamaya gidiyor----

Çin ekonomik yavaşlamaya gidiyor

Çin ekonomik yavaşlamaya gidiyor
25 Eylül 2013 - 06:14 www.finansgundem.com

Çin'in Bej Kitabı olarak bilinen rapor, imalat ve ulaştırmanın zayıflamasıyla ekonominin bu çeyrekte yavaşladığını gösterdi

Çin'in Bej Kitabı olarak bilinen özel bir anket, genişlemedeki resmi toparlanma sinyallerinin aksine imalat ve ulaştırmanın zayıflamasına bağlı olarak dünyanın en büyük 2. ekonomisinin bu çeyrekte yavaşladığını gösterdi.
New York'taki China Beige Book International'ın hazırladığı ankete göre şirket yatırımları ve gayrimenkûl kazançlarındaki artış yavaşlarken, hizmet sektörleri toparlandı ve çalışan bulmak zorlaştı. Rapor, 12 Ağustos - 4 Eylül tarihleri arasında 2,000 kişinin katılımıyla hazırlanıyor.
Fed'in Bej Kitap Raporu'ndan modellenen ve geçtiğimiz yıl başlatılan çeyrek dönemlik rapor, Temmuz ve Ağustos'ta Citigroup Inc.'ten Deutsche Bank AG'ye birçok kuruluşun Çin'in büyüme tahminlerini yüksetmesine neden olan resmi fabrika üretim verilerinden ayrışmaya dikkat çekiyor. Nomura Holdings ise sıçramanın önümüzdeki yıl sürdürülebileceğine şüpheli yaklaşan kurumlar arasında yer alıyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)