BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÇin aşısına çocuklar için acil kullanım izni----

Çin aşısına çocuklar için acil kullanım izni

Çin aşısına çocuklar için acil kullanım izni
05 Haziran 2021 - 22:08 www.finansgundem.com

Dünya genelinde korona virüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 3 milyon 732 bine yükseldi. Çin aşısı olarak da bilinen Sinovac aşısı için Çin Hükümeti'nden çocuklara acil kullanım izni geldi

Kovid-19 salgınında vaka sayısı dünya genelinde 173 milyon 536 bine, hayatını kaybedenlerin sayısı 3 milyon 732 bine, iyileşenlerin sayısı 156 milyon 379 bine ulaştı. Vaka sayısı ABD'de 34 milyon 193 bini, Hindistan'da 28 milyon 799 bini, Brezilya'da 16 milyon 841 bini ve Fransa'da 5 milyon 701 bini geçti. Dünya genelinde Kovid-19'a karşı bugüne dek 2 milyar 90 milyon dozdan fazla aşı uygulandı.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Arjantin Devlet Başkanı Alberto Fernandez, Rusya'nın geliştirdiği aşı Sputnik V'nin Arjantin'de üretiminin başlayacağını duyurdu.

Hollanda'da salgınla mücadele kapsamında ülke genelinde uygulanan tedbirlerde 28 Nisan'da başlayan gevşeme planında, üçüncü aşamaya geçildi.

Belçika'da salgınla mücadele kapsamında, 16-17 yaşındaki gençlerin aşılanmasına karar verildi.

Sinovac'ın çocuklar için kullanımına onay

Çin, Kovid-19'a karşı uygulanan Sinovac aşısının çocuklarda acil kullanımını onayladı. Çin'in güneyinde yerel vakaların artışa geçtiği Guangcou şehrine bağlı Nansha, Huadu ve Conghua ilçelerinde geniş kapsamlı Kovid-19 testleri yapılmaya başlanırken, Nansha ilçesinde salgın tedbirleri kapsamında restoran, spor salonu ve yüzme havuzu gibi halka açık mekanlar geçici olarak kapatıldı.

Engelli ve yaşlılara arızalı maske skandalı

 

Korona virüs tablosunda son durum

 

İstanbul’da kısıtlamasız cumartesi yoğunluğu

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)