BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporCimbom'un gözdesine dev talip----

Cimbom'un gözdesine dev talip

Cimbom'un gözdesine dev talip
27 Aralık 2013 - 11:52 www.finansgundem.com

Galatasaray'ın da transfer listesinde bulunduğu iddia edilen yıldız oyuncu için dev kulüp devreye girdi...

İngiliz devi Liverpool, Galatasaray’ın da transfer gündeminde olduğu iddia edilen Basel’in Mısırlı yıldızı Salah’ı kadrosuna katmak istiyor. İngiliz basınında yer alan haberlere göre; Liverpool Teknik Direktörü Brandon Rodgers, şampiyonluk potasında yer alabilmek için Ocak ayında kadrosuna takviye yapmak istiyor. Son 2 sezonda gerçekleştirdiği çıkış ile Avrupa’nın parlayan genç yıldızları arasına giren 21 yaşındaki Salah’ı ilk hedef olarak belirleyen Galli teknik adam, Galatasaray’ı üzecek bir hamleye hazırlanıyor.
İsviçre ve İngiltere basınında yer alan haberlerde adı Tottenham, Dortmund , Galatasaray ve Liverpool gibi takımlarla anılan Salah’ın menajeri İsviçre basınına yaptığı açıklamada, ”İngiltere’den teklif var bunu inkar edemeyiz. Ama şu anda isim veremeyeğim” dedi.
Oyuncusunun Basel’den ayrılması için iyi bir teklifle gelinmesi gerektiğini ifade eden menajer, ”Şu anda kesinleşmiş bir durum yok. Ama ilginin İspanya, Almanya ve ağırlıkla İngiltere’den geldiğini ifade edebilirim” dedi.
Geçtiğimiz sezon Basel ile Avrupa Ligi’nde gösterdiği performans ile Avrupa devlerinin radarına giren 21 yaşındaki Salah, bu sezon İsviçre ekibi ile 29 resmi maça çıktı takımına 10 gol 7 asistlik katkı sağladı. (Milliyet)
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)