BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporCimbom'da rota İtalya'ya döndü----

Cimbom'da rota İtalya'ya döndü

Cimbom'da rota İtalya'ya döndü
15 Haziran 2013 - 10:06 www.finansgundem.com

Galatasaray'da transfer için bir araya gelen Başkan Ünal Aysal ve Fatih Terim hedefi belirledi...

Aysal ve Terim, kontenjan gereği Türk asıllı yıldızın transferinin şart olduğu görüşünde birleşti. G.Saray, 13 milyon Euro isteyen Napoli’nin kapısını tekrar çalacak.
G.Saray’da transfer çalışmaları sürüyor. Çarşamba günü Florya’daki Divan Kurulu sonrası bir araya gelen başkan Ünal Aysal ve Fatih Terim’in yaptığı mini zirvede, Gökhan İnler’in ismi ve mutlaka transfer edilmesi fikri ön plana çıktı. Bunda Terim’in ilk 11’de oynayacak üst düzey yerli istemesi en büyük etken oldu. Böylece G.Saray, mayıs ayı sonunda temaslarda bulunup 13 milyon Euro bonservis bedeli sonrası askıya aldığı Napolili oyuncu için yeniden taarruza geçme kararı aldı.
KENDİSİNE DE 2.9 MİLYON EURO
Aysal, sportif direktör Bülent Tulun’a bu transferi bitirmesi adına tam yetki verdi. Napoli’ye Gökhan İnler için 8 milyon Euro ödemeye hazır olan sarı kırmızılı yönetim, 28 yaşındaki futbolcuya da takımdaki tavan fiyatı teklif edecek. İsviçre Milli takımının da formasını giyen orta saha oyuncusuna sezon başına 2.9 milyon Euro’dan 3 yıllık sözleşme teklif edilecek. Gökhan’ın, G.Saray’a ‘evet’ demesi halinde Melo’yu almaktan da vazgeçilecek.
11’DEKİ 5 YERLİDEN BİRİ OLACAK
İsviçreli futbolcu Türk pasaportu ve Melo’nun yerini dolduracak tecrübesi nedeniyle bir kez daha liste başı oldu. TFF’nin yeni 6+0+4 kuralına göre ilk 11 için gözü kapalı yazdığı 4 Türk oyuncusu bulunan Terim, Gökhan’ı da çok istiyor. Bu durumda ideal 11’de Semih, Hamit, Gökhan İnler, Selçuk ve Burak, 5 yerli olacak.
Başkan Aysal devreye girecek
Ünal Aysal, Gökhan’ın işini bitirmek için İtalya’daki ilişkilerini devreye soktu. Sneijder’ın Inter’den transferinde Moratti ile görüşen Aysal, gerekirse Gökhan için de Napoli Başkanı De Laurentiis ile bire bir görüşecek.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)