BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporCimbom'da neler olacak?----

Cimbom'da neler olacak?

Cimbom'da neler olacak?
26 Mayıs 2013 - 18:10 www.finansgundem.com

Dün basketbol takımına eşi ve çocuğuyla tribünden destek veren Aysal, yarın yeni yönetimini oluşturmak için toplantı yapacak

Sezonu şampiyon kapatan Galatasaray'da Başkan Ünal Aysal'ın seçim kararı alması sarı-kırmızılı camiayı karıştırdı. Dün basketbol takımına tribünden destek veren Aysal camiaya "Ben daha yeniden başkan adayı olacağımı açıklamadım. Tereddütlerim var" mesajını yollayarak adeta rest çekti. Kulislerde seçim kararı aldığı gün yönetimi otomatikman düşen Aysal'ın önceki gün bir kez daha yaptığı istifa duyurusuyla, ikinci kez istifa etmesinin tüzüğe aykırı olduğu iddia edildi.
Altay'a eleştiri!
Ali Dürüst ve Adnan Öztürk'ün açıklamalarından rahatsız olduğunu ifade eden Ünal Aysal'ın yarın İstanbul'da yeni yönetimine alacağı isimlerle bir toplantı yapacağı, tüzük gereği seçimden 15 gün önce Divan Kurulu'na teslim etmesi gereken listesini Salı günü kamuoyuna açıklayacağı öğrenildi. UltrAslan grubunun eski başkanı Oğuz Altay ismine yönelik ağır eleştiriler yüzünden Aysal'ın Altay'ı liste dışında bırakabileceği de öğrenildi.
Dürüst aday değil
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'a muhalif olan isimlerin ise seçime az bir süre kalması nedeniyle yönetim kurulu listesi oluşturmakta zorlandığı öğrenildi. Aysal'ın seçim kararını almasını eleştiren Ali Dürüst'ün başkan adaylığını düşünmediği, Sedat Doğan ile ters düşen Adnan Öztürk'ün ise kararını iki gün içinde vereceği öğrenildi.
Terim bekliyor
Yeni yönetimde, Florya'da kendisine yakın çalışan Dürüst ve Albayrak'ın olmayacağını öğrenen Fatih Terim ise gelişmeleri Bodrum'dan takip etmesine rağmen konu hakkında görüş belirtmiyor ve tatilin tadını çıkarıyor. Terim'in 19. şampiyonluğun ardından yönetim katında yaşanan kaos nedeniyle rahatsız olduğu ve durum değerlendirmesi yapmak için seçim sonucunu beklediği öğrenildi.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)