BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporCimbom'da dertler bitmiyor----

Cimbom'da dertler bitmiyor

Cimbom'da dertler bitmiyor
15 Ağustos 2013 - 14:52 www.finansgundem.com

Galatasaray'ın büyük umutlarla transfer ettiği Drogba'nın takımda forvet oynamak istemesi Terim'i rahatsız etti

Geçen yıl devre arasında sarı kırmızılı kulübe transfer olan ve takım içindeki uyumu, saha içi katkısıyla bir anda gönülleri fetheden Drogba, ağırlığını hissettirmeye başladı. Geçen yıl Burak Yılmaz ile çift forvet oynayan ve Burak Yılmaz'ın gol krallığındaki iddiasını bildiği için duruma göre yardımcı forvet olan Drogba, bu sezon sistemin kendisi üzerine kurulmasını istiyor.
Fildişi Sahilli yıldızın teknik direktör Fatih Terim ile görüşerek tek forvet oynamak istediği öğrenildi. Hazırlık döneminin önemli maçlarında da Burak Yılmaz sakatlığı nedeniyle yer alamayınca Drogba çoğunlukla tek forvet olarak görev yaptı. Fenerbahçe maçında da Burak Yılmaz'ın tam olarak hazır olmadığı için Terim tarafından oynatılmadığı biliniyor.
Galatasaray, pazartesi günü Gaziantep maçı ile lige start verecek. Bu karşılaşmada Terim'in çift forvet mi yoksa tek forvet Drogba ile mi takımını sahaya süreceği merakla bekleniyor. Fatih Terim'in özellikle 6+0+4 kuralı sonrasında Burak YIlmaz'ı kesinlikle kaybetmek istemediği biliniyor. Bu yüzden Terim 4-3-2-1 sisteminde orta üçlünün önünde Sneijder, Burak Yılmaz ikilisi ve tek forvet Drogba sistemi üzerinde planlar yaptığı sızan haberler arasında. Aksi halde Burak Yılmaz'ın büyük olasılıkla kulübede oturması söz konusu olacak. Bu durumda Burak Yılmaz geçen yılın Spor Toto Süper Lig gol kralı ve Şampiyonlar Ligi'nde rekor kıran oyuncu olarak sarı kırmızılı kulübeyi zenginleştirecek!
ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ilker15 Ağustos 2013 15:24

    bak sen, haber diye alıp koyuyorsun sen nasıl bir fanatiksin arkadaş bu habere sen inanabilirsin ama biz yutmayız benim aklıma takılan nasıl bir zihniyetin ürünü olmanız

  • huseyin15 Ağustos 2013 14:58

    sayın editör iş başındasın yine, ya gezi ya Galatasaray senin başka derdin yok mu ya????