BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaŞirket HaberleriCimbom'da çok konuşulacak ayrılık----

Cimbom'da çok konuşulacak ayrılık

Cimbom'da çok konuşulacak ayrılık
15 Ağustos 2013 - 10:26 www.finansgundem.com

Şampiyonlar Ligi'nde elde edilen gelirden alacağı prim konusunda ısrar eden yöneticiyle yollar ayrıldı. İşte ayrılığın perde arkası...

Sözleşmesi gereği Devler Ligi’nde elde edilen gelirden alacağı primin verilmesinde ısrar eden kulüp direktörü Sinan Kalpakçıoğlu ile yollar ayrıldı. Sarı kırmızılı kulübün, Başkan Ünal Aysal önderliğinde startını verdiği kurumsallaşma sürecindeki en gözde isimlerden biri olan Sinan Kalpakçıoğlu ile yollar ayrıldı.
Başkan Ünal Aysal tarafından kulüp direktörü olarak göreve getirildikten sonra G.Saray’da yeniden mesai harcayan Sinan Kalpakçıoğlu’nun ayrılığı ise bir hayli ilginç. Hazırlanan iş sözleşmesine göre kulüp direktörü olan Sinan Kalpakçıoğlu’nun, futbol takımının Şampiyonlar Ligi’nde elde edeceği gelir ve hasılattan yüzde 1 prim alma hakkına sahip olduğu ortaya çıktı.
SÖZLEŞME KRİZ YARATTI
Geçen sezonda Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nde büyük bir başarıya imza atınca Kalpakçıoğlu da hatırı sayılır bir prime hak kazandı. Kalpakçıoğlu’nun ilginç sözleşmesi Galatasaray camiasında kulaktan kulağa konuşulunca krize neden oldu. Çünkü futbol takımının başarısı ile Kalpakçıoğlu tam 320 bin euroluk prime hak kazanmıştı. Teknik heyet, futbolcu ve Florya’da yoğun mesai harcayan isimlerin dahi bu kadar prim alamayıp Kalpakçıoğlu’nun hak kazandığı 320 bin euroluk alacağında ısrarcı olması sonrasında başkan Aysal, Kalpakçıoğlu ile yolları ayırdı.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • önder15 Ağustos 2013 15:16

    Abdurrahim Albayrak gibi Yürekten GALATASARAY lılar lazım Sayın Ünal BAŞKAN bu takıma duyurulur.