BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporCimbom tek gollü galibiyet aldı----

Cimbom tek gollü galibiyet aldı

Cimbom tek gollü galibiyet aldı
29 Kasım 2014 - 18:24 www.finansgundem.com

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Gaziantepspor ile deplasmanda karşılaştı

Gaziantepspor'la karşılaşan Galatasaray 89. dakikada Burak Yılmaz'ın golüyle galibiyete ulaştı.

GAZİANTEPSPOR: Karcemarskas, Şenol, Binya, Arokoyo, Chico, Barış, Chibuike, Gökhan, Erdem, Mustafa, Emre
GALATASARAY: Muslera, Sabri, Chedjou, Semih, Tarık, Melo, Selçuk, Hamit, Bruma, Sneijder, Burak

MAÇIN DETAYLARI

Son düdük çaldı ve karşılaşma sona erdi.

90.Dakika: Bu arada maçın sonuna 3 dakika ilave edildi.

90.Dakika: Galatasaray'da Tarık Çamdal'ın yerine Alex Telles oyunda.

89.Dakika: Galatasaray sol kanattan serbest vuruş kullandı. Hamit'in ceza alanına ortasında Karcemarskas topu yumrukladı ve top yükseklik kazandı ve Burak iyi bir zamanlamayla topu ağlara gönderdi.

89.Dakika: GOL! Burak Yılmaz

87.Dakika: Bu kez gelişen Gaziantepspor atağında Chibuike'nin pasında topa hareketlenen İbrahim için ofsayt bayrağı kalktı.

84.Dakika: Gaziantepsporlu oyuncular artık oyunu soğutmaya çalışıyor...

83.Dakika: Bir başka Galatasaray atağında Melo, rakip yarı alanın ortalarından sol kanattaki Tarık'a pasını attı ama top doğrudan taca gitti.

82.Dakika: Kullanılan serbest vuruşta Olcan'ın kale sahasına gönderdiği topu kaleci Karcemarskas'ta kaldı.

81.Dakika: Yine sağ kanattan gelişen Galatasaray atağına Hamit, Gökhan ile girdiği ikili mücadelede yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

80.Dakika: Aynı kanattan kullanılan köşe vuruşunda Olcan'ın ceza alanına ortasında savunma topu karşıladı. Ardından ceza alanına bir orta daha yapıldı ama Umut'un yakın mesafeden kafa vuruşunda top direğin hemen yanından dışarıya gitti.

79.Dakika: Yine sağ kanattan gelişen Galatasaray atağında Sabri'nin ceza alanına ortasında savunma topu kornere gönderdi.

78.Dakika: Oyunun temposu gittikçe düşmeye başladı. Top Gaziantepspor'da...

77.Dakika: Sağ kanattan gelişen Galatasaray atağında Sabri'nin ceza alanına ortasında Burak'ın vuruşu savunma engeline takıldı.

76.Dakika: Galatasaraylı oyuncular pas yapıyor. Gaziantepspor savunmada...

75.Dakika: Gaziantepspor'da Gökhan Süzen bir kramp problemi yaşadı ve oyun şu anda durmuş durumda.

74.Dakika: Sağ kanattan gelişen Galatasaray atağında Hamit'in pasında topla buluşan Selçuk'un yeden zayıf şutu kaleci Karcemarskas'ta kaldı.

73.Dakika: Galatasaraylı oyuncuların rakip savunmayı aşmaktaki sıkıntısı sürüyor.

72.Dakika: Ev sahibi ekip yarı alanında gerçekleşen ikili mücadelede Melo'ya sert bir faul yapan Gökhan Süzen, sarı kart gördü.

71.Dakika: Gaziantepspor rakip yarı alanın ortalarından serbest vuruş kullandı. Gökhan'ın ceza alanına ortasında Chibuike'nin kafa vuruşunda kaleci Muslera topu son anda kornere gönderdi.

70.Dakika: Galatasaray'da Hamit, rakip yarı alanda sağ kanatta rakibinden topu kapıp ceza alanına girdi ve pasını Burak'a verdi ama Burak topa vurmak yerine kontrol etmeye çalınca araya savunma girdi.

69.Dakika: Gaziantepspor yarı alanında gerçekleşen kafa topu mücadelesinde Umut, Binya'ya faul yaptı.

68.Dakika: Kullanılan serbest vuruşta Gökhan'ın ceza alanına ortasında Chico'nun kafa vuruşunda top yandan dışarıya gitti.

67.Dakika: Gelişen Gaziantepspor atağında Gökhan, rakip yarı alanda hafif sol çaprazda Melo'dan sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

66.Dakika: Kullanılan serbest vuruşta Burak'ın doğrudan kaleye göndermek istediği top baraja takıldı.

65.Dakika:  Gaziantepspor'da ise Emre Nefiz'in yerine İbrahim Akın oyunda.

64.Dakika: Galatasaray'da Wesley Sneijder'in yerine Olcan Adın oyunda.

63.Dakika: Gelişen Galatasaray atağında Melo, rakip ceza alanı yakınlarında hafif sağ çaprazda yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

62.Dakika: Aynı kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada savunma topu karşıladı.

61.Dakika: Sağ kanattan gelişen Galatasaray atağında Sabri'nin ceza alanına ortasında Binya topu kornere gönderdi.

60.Dakika: Galatasaraylı oyuncular son bölümde çok fazla top kaybı yapmaya başladı. Tribünlerden Galatasaray'a oldukça destek var.

58.Dakika: Sağ kanattan gelişen Galatasaray atağında Selçuk'un ceza alanına yaptığı ortada Umut'un indirdiği top kalecide kaldı.

57.Dakika: Galatasaraylı oyuncular son bölümde baskıyı arttırmaya çalışıyor ama rakip savunmayı aşmakta zorlanıyorlar.

56.Dakika: Sarı kırmızılılar etkili paslarla rakip ceza alanına kadar gitti. Topla en son sağ kanatta buluşan Sabri'nin ortasında Sneijder'in kafa vuruşunda top yandan dışarıya gitti.

55.Dakika: Bir başka Galatasaray atağında Sneijder, rakip yarı alanın ortalarından aldığı topla sağ kanada kadar gidip pasını Sabri'ye verdi ama Sabri'nin yerden kale sahasına pasında top kalecide kaldı.

54.Dakika: Galatasaray'da Burak, kaleciyle karşı karşıya kalabilirdi ama Hamit'in sağ kanattan ara pası denemesinde savunma son anda ayak koydu.

53.Dakika: Bu kez gelişen Galatasaray atağında rakip ceza alanı içi sağ çaprazında topla buluşan Burak'ın dar açıdan şutunda Karcemarskas topu kurtarmayı başardı.

52.Dakika: Etkili gelişen Gaziantepspor atağında ceza alanı dışı sağ çaprazında topla buluşan Erdem'in ceza alanına ortasında Gökhan'ın röveşata denemesinde top yandan dışarıya gitti.

51.Dakika: İkinci yarı oldukça düşük bir tempoda başladı...

50.Dakika: Gelişen Galatasaray atağında ceza alanı dışı hafif sağ çaprazında topla buluşan Sneijder'in ceza alanına gönderdiği topa Umut hareketlendi ama kaleci Karcemarskas çıkıp topu uzaklaştırdı.

49.Dakika: Gökhan Süzen, bir sakatlık geçirdi ve şu an tedavisi yapılıyor.

48.Dakika: Orta alanda gerçekleşen ikili mücadelede Gökhani, rakibinden sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

47.Dakika: Gelişen Gaziantepspor atağında rakip ceza yayında topla buluşan Emre'nin ceza alanına ara pasında savunma araya girdi.

46.Dakika:  Galatasaray'da Bruma'nın yerine Umut Bulut oyunda.

46.Dakika: Mücadelenin ikinci yarısı Gaziantepsporlu oyuncuların vuruşuyla başladı...

Gaziantepspor - Galatasaray mücadelesinin ilk yarısı golsüz eşitlikle 0-0 sona erdi.

İlk yarının sonuna uzatma eklenmedi ve ilk yarı sona erdi.

45.Dakika: Kullanılan serbest vuruşta ceza alanına yapılan ortada savunma topu uzaklaştırmayı başardı.

44.Dakika: Gaziantepspor bu kez sol kanattan geldi. Barış, Tarık'ın sert müdahalesiyle yerde kaldı ve Tarık da Selçuk'tan sonra sarı kart gören ikinci isim oldu.

43.Dakika: Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada kaleci Muslera topun sahibi oldu.

43.Dakika: Kullanılan serbest vuruşun ardından Chibuike, ceza alanı dışında topu alıp ceza alanına girer girmez çok sert bir şut çekti ama Muslera topu kornere gönderdi.

42.Dakika: Gazianepspor, çok hızlı bir kontra atağa çıkmak üzereydi ama Selçuk, orta alanda Gökhan'a faul yaptı ve Selçuk sarı kart gördü.

41.Dakika: Sarı kırmızılılar bu kez sol kanattan atak geliştirdi. Tarık, rakibi Barış'tan sıyrılıp ceza alanına girmek isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

40.Dakika: Bu kez sağ kanattan gelişen Galatasaray atağında Sabri'nin sol ayağıyla ceza alanına yaptığı ortada savunma topu karşıladı.

39.Dakika: Gelişen Galatasaray atağında sol kanatta topla buluşan Sneijder'in ceza alanı ön bölümündeki Burak'a pasında Burak, rakibinden sıyrılmak isterken yerde kaldı ve faul bekledi ama oyun devam etti.

38.Dakika: Gaziantepspor savunmasında topla buluşan Binya'nın sol kanada uzun pasına Gökhan hareketlenip topu aldı ve ceza alanına yerden pasını gönderdi ama araya Galatasaraylı oyuncular girdi.

37.Dakika: Sarı kırmızılı oyuncular son bölümde oldukça fazla sayıda top kaybı yapmaya başladı.

36.Dakika: Bu arada Galatasaray'da Melo, rakip yarı alanda topu kaybetti ve Gaziantepspor ani bir atak geliştirdi. Chibuike'nin pasında Erdem topla buluştu ve ceza yayına kadar gitti ama son anda Semih araya girdi.

35.Dakika: Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Sneijder'in ceza alanına ortasında kaleci Karcemarskas topun sahibi oldu.

34.Dakika: Sağ kanattan gelişen Galatasaray atağında Sabri'nin ceza alanına etkili ortasında Barış topu kornere gönderdi.

33.Dakika: Sol kanattan gelişen Gaziantepspor atağında Chico'nun ceza alanına ortasında Erdem, topu kontrol etmek isterken savunma araya girdi.

32.Dakika: Oyunun son birkaç dakikalık bölümünde tempo biraz düşmüş durumda.

30.Dakika: Bu arada Gaziantepspor yarı alanında yaşanan bir pozisyonda maçın hakemi Sneijder'in faul yaptığını işaret etti ve Galatasaraylı oyuncular hakeme yoğun itirazda bulundu.

29.Dakika: Paslaşılarak kullanılan serbest vuruşun ardından Chico'nun ceza alanına ortasında herkesi aşan top dışarı gitti.

28.Dakika: Bu kez gelişen Gaziantepspor atağında Gökhan, sol kanatta Melo'dan sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

27.Dakika: Galatasaray gole çok yaklaştı. Top direkten döndü. Galatasaray savunmasında topla buluşan Chedjou'nun rakip ceza alanına yükselttiği topu Burak, Sneijder'e indirdi ve Sneijder'in penaltı noktasının hemen yanından sert şutunda top üst direkten döndü ve ardından topu Karcemarskas yumrukladı. Topu ceza alanı dışında alan Melo'nun şutu üstten dışarıya gitti.

26.Dakika: Gaziantepspor karşı atağında Chibuike'nin ceza alanı dışından kaleye bir şut daha çekti ama yine isabet bulamadı.

25.Dakika: Bir başka Galatasaray atağında Hamit, rakip yarı alanda topla buluşup sağ kanattan ileriye hareketlendi ama rakibinden sıyrılmak isterken topu kaybetti.

24.Dakika: Gelişen Galatasaray atağında rakip yarı alanın ilk bölümlerinde topla buluşan Sneijder, Mustafa'dan sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

23.Dakika: Sol kanattan gelişen Gaziantepspor atağında Gökhan'ın ceza alanına etkili ortasında savunmada Chedjou topu uzaklaştıran isim oldu.

22.Dakika: Ev sahibi ekibin etkili olduğu dakikalar...

21.Dakika: Gaziantepspor gole çok ama çok yaklaştı. Sol kanattan gelişen atakta Chibuike'nin Mustafa'ya pasında Mustafa ceza alanı içinden etkili bir vuruş yaptı ama Muslera gole izin vermedi.

20.Dakika: Gaziantep Kamil Ocak Stadı'nda oynanan mücadelede şu ana kadar tempo iyi durumda. İki takım da orta alanı oldukça kolay geçiyor.

19.Dakika: Aynı kanattan paslaşılarak kullanılan köşe vuruşunun ardından topla buluşan Barış'ın ceza alanına etkili ortasında Binya müsait durumda kafa topuna yükseldi ve sert bir kafa vuruşu yaptı ama top üstten az farkla dışarıya gitti.

18.Dakika: Sağ kanattan gelişen Gaziantepspor atağında Barış'ın ceza alanına ortasında topu kontrol eden Emre'nin zor pozisyonda kaleye vuruşunda top savunmaya çarpıp kornere gitti.

17.Dakika: Bir başka Galatasaray atağında rakip yarı alanın ortalarında topla buluşan Melo'nun rakip savunma arkasına sarkan Burak'a güzel pasında ofsayt bayrağı kalktı

16.Dakika: Gelişen Galatasaray atağında rakip yarı alanın ortalarında topla buluşan Sneijder'in ceza alanına koşu yapan Burak'a attığı harika pasta kalesini zamanında terk eden Karcemarskas çıkıp tehlikeyi önledi.

15.Dakika: Orta alanda topla buluşan Bruma, rakibi Barış'tan sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

14.Dakika: Gaziantepspor sol kanattan köşe vuruşu kullandı. Gökhan'ın ceza alanına ortasında Binya'nın yakın mesafeden kafa vuruşunda top sağ direğin hemen yanından dışarıya gitti.

13.Dakika: Ev sahibi ekibin rakip yarı alanda baskısı sürüyor. Gökhan ve Chico özellikle sol kanadı kullanıp tehlike yaratma niyetindeler.

12.Dakika: Gelişen Gaziantepspor atağında Chico topla buluşup ceza alanı yakınlarına kadar gidip şutunu çekti ama top kaleyi bulmadı.

11.Dakika: Mücadele oldukça tempolu başladı. Özellikle Galatasaraylı oyuncular oldukça istekli bir oyun ortaya koyuyor.

10.Dakika: Bu kez gelişen Gaziantepspor atağında ceza alanı dışında topla buluşan Erdem'in kaleye sert şutunda top oyun alanını terk etti. Etkili bir şut izledik.

9.Dakika: Sol kanattan gelişen Galatasaray atağında Melo'nun pasında topla buluşan Sneijder, rakibinden sıyrılıp ceza yayına kadar gitti ama vuruşunda son anda kaleci Karcemarskas topu çeldi. Sol çapraza açılan topa dar açıdan Burak vurdu ama top kaleye paralel gitti. Paralel giden topa Sneijder hareketlendi ama topa vuramadı.

8.Dakika: Bu kez gelişen Gaziantepspor atağında sol kanatta topla buluşan Gökhan'ın ceza alanına yüksek gönderdiği ortada top kaleci Muslera'da kaldı.

7.Dakika: Bir başka Galatasaray atağında Melo, kendi yarı alanında aldığı topla 5 rakibinden sıyrılıp rakip yarı alanın ortalarına kadar gitti ama ardından topu kaybetti.

6.Dakika: Gaziantepspor yarı alanında gerçekleşen top kapma mücadelesinde Gökhan, Hamit'e sert bir faul yaptı ve karar serbest vuruş.

5.Dakika: Galatasaray yine sağ kanattan geldi. Selçuk'un pasında topla buluşan Sabri, Hamit ile ver-kaç yapmak istedi ama Hamit'in pası biraz hızlıydı ve top oyun alanını terk etti.

5.Dakika: Kullanılan serbest vuruşta Selçuk'un ceza alanına ortasında Burak'ın kafa vuruşunda top sol direğin hemen yanından dışarıya çıktı.

4.Dakika: Gelişen Galatasaray atağında rakip yarı alanda topla buluşan Burak, rakipleri arasından sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

3.Dakika: Ev sahibi ekip bu kez sol kanattan köşe vuruşu kullandı. Gökhan'ın ceza alanına ortasında savunma topu karşıladı ama topu yine sol kanatta Gökhan aldı ve ceza alanına bir orta daha yaptı ama topa yükselen Arokoyo, Muslera'ya faul yaptı.

2.Dakika: Sol kanattan gelişen Gaziantepspor atağında Gökhan, rakibinden sıyrılıp Chibuike'ye pasını verdi ama savunma Chibuike'ye geçiş izni vermedi.

1.Dakika: Mücadele Galatasaraylı oyuncuların vuruşuyla başladı..

G.SARAY'DA 2 SÜRPRİZ 

Galatasaray'da, Cesare Prandelli'nin gönderilmesinin ardından göreve getirilen Hamza Hamzaoğlu'nun henüz işbaşı yapmaması nedeniyle sarı kırmızılı takımı Gaziantepspor maçında antrenör Claudio Taffarel yönetti.

Brezilyalı antrenör, Gaziantepspor karşılaşmasının ilk 11'inde iki sürpriz yaparken, taktiği değiştirmedi. Sarı kırmızılılar Gaziantep'te Prandelli'nin sistemiyle mücadele ederek, tek forvetle sahaya çıktı.

Taffarel, bu akşam saat 19.00'da oynanacak karşılaşmanın ilk 11'ine Sneijder'in yanı sıra Bruma'yı da alırken, Umut Bulut yedek kaldı.

MAÇ ÖNCESİ

Anderlecht mağlubiyeti sonrasında İtalyan teknik adam Cesare Prandelli ile yollarını ayıran Galatasaray, Gaziantepspor maçını Taffarel liderliğinde çıkıyor. 10 maçta 6 galibiyet alan 1 kez berabere kalan ve 3 kez de mağlup olan Galatasaray bu karşılaşmalarda 12 gol bulurken kendi kalesindeki 14 gole engel olamadı. Sarı kırmızılılar deplasmanda oynadıkları 5 karşılaşmada ise 3 galibiyet alırken 2 kez mağlup oldu. Galatasaray şampiyonlar ligi'nde hafta içi oynadığı Anderlecht maçından 2-0 mağlubiyetle ayrılırken Süper Lig'de geçtiğimiz hafta oynadığı Trabzonspor maçından ise 3-0'lık mağlubiyetle ayrılmıştı.

Sezona eski Galatasaraylı Okan Buruk yönetiminde başlayan Gaziantepspor ise Süper Lig'in başarılı ekiplerinden biri. 10 maçta 4 galibiyet alan 3 kez berabere kalan siyah kırmızılılar 3 karşılaşmadan ise mağlubiyetle ayrıldı. Gaziantepspor evinde oynadığı karşılaşmalarda ise mağlubiyet yüzü görmedi. 3 maçtan galip ayrılan güney temsilcisi 2 maçta ise eşitliği bozamadı. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)